• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Pare o papusica timida, insa ce se intampla in secunda urmatoare e impresionant. Simon Cowell a aplaudat-o in picioare

Pare o papusica timida, insa ce se intampla in secunda urmatoare e impresionant. Simon Cowell a aplaudat-o in picioare

Pare o papusica timida, insa ce se intampla in secunda urmatoare e impresionant. Simon Cowell a aplaudat-o in picioare

Maia Gough este o fetita de doar 12 ani care a reusit sa ridice in picioare publicul si juratii prezenti la preselectiile "Britain's Got Talent". Fetita le-a oferit tuturor o interpretare uimitoare a piesei "I Have Nothing" (Whitney Houston). 

Maia a pasit emotionata pe scena "Britain's Got Talent", insa a reusit sa isi depaseasca temerile si i-a cucerit total pe cei patru membri ai juriului. Desi Amanda Holden a recunoscut ca nu a avut mari asteptari cand a vazut-o, fetita a impresionat cu vocea ei intregul public prezent in sala.

Citeste si: L-a convins pe Simon Cowell sa creada in magie. Ce a facut el in fata juratilor depaseste orice imaginatie - VIDEO

"Cand a pasit initial pe scena si ne-a spus ca vrea sa cante, mi-am zis in sinea mea >>. Am crezut ca este inca o fetita care doar o admira pe Whitney Houston - dar ce a urmat e a fost fantastic", a recunoscut Amanda. 

Mai mult decat atat, Simon Cowell s-a ridicat in picioare la finalul reprezentatiei si a aplaudat-o pe micuta Maia, semn ca si el a fost incantat de prestatia fetitei.   

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni