• PRO TV
  • Paris Jackson are din nou motive sa zambeasca: este indragostita. Vezi cum arata prietenul adolescentei

Paris Jackson are din nou motive sa zambeasca: este indragostita. Vezi cum arata prietenul adolescentei

Paris Jackson are din nou motive sa zambeasca: este indragostita. Vezi cum arata prietenul adolescentei

Dupa ce s-a confruntat cu moartea tatalui ei la doar 11 ani si a trecut recent printr-o serie de conflicte dramatice cu familia, Paris are din nou motive sa zambeasca. Se pare ca tanara este indragostita.

Daca Prince a reusit sa depaseasca cat de cat momentul sau cel putin sa-si continue viata, pentru Paris Jackson pierderea tatalui a reprezentat un punct de cotitura in existenta sa. Dupa ce a renuntat la practicile religioase pe care le respecta toti adeptii cultului Martorii lui Iehova, tanara a incercat sa se sinucida, tragand un semnal de alarma in randul membrilor familiei ei. 

Fiica lui Michael Jackson nu a vrut sa depuna marturie la procesul legat de uciderea tatalui ei, nu s-a putut acomoda acasa la bunica ei, iar relatia cu propria mama abia incepea sa fie relativ normala.

De-a lungul ultimelor luni, viata fiicei lui Michael Jackson a parut sa revina la normal. Adolescenta s-a ferit de "ochiul vigilent" al presei, dar nu a putut tine ascuns faptul ca are un iubit si ca simte primii fiori ai dragostei. Paris are si un nou look! Cu parul lung, suvite roscate si un machiaj destul de puternic, care ii pune in evidenta superbii ochi albastri, ea demonstreaza ca se va transforma intr-o femeie cu adevarat frumoasa, de care tatal ar fi fost mandru. 

Citeste mai multe pe perfecte.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni