Pavel Bartos, despre noul sezon Romanii au Talent. Din 19 februarie, la ProTV

Pavel Bartos, despre noul sezon Romanii au Talent. Din 19 februarie, la ProTV

Asteptarea a luat sfarsit! Sezonul sase al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, debuteaza maine, de la 20:30, numai la PRO TV!

Simpaticul Pavel Bartos a raspuns la cateva intrebari despre show-ul mult asteptat si despre momentele de la preselectii:

Cand l-ai vazut prima oara pe Florin Calinescu la televizor?

Eu l-am vazut pe Florin Calinescu pentru prima data in filmul Balanta, iar dupa aceea m-am bucurat de el in emisiunile de dimineata ale PRO-ului si, sincer sa fiu, imi doream ca atunci cand voi creste sa am si eu parte de astfel de contexte in televiziune. Atunci m-am indragostit de PRO TV, datorita lui. 

Care a fost cel mai tare moment din culisele acestor preselectii, pe care sigur nu il vom vedea la TV?

Momentul in care o persoana foarte draga noua ne-a gatit ciolan cu fasole si sarmale, de care ne-am bucurat din plin atat noi, cat si intreaga echipa. Si, cand zic toata echipa, chiar toata echipa. Sau momentul in care am primit un purcelus la protap de ziua mea, din care ne-am infruptat toti. A fost un tort a la Pavel Bartos. 

Ce moment te-a speriat la preselectii?

Toate momentele la inaltime sau de acrobatie, pentru ca mi s-au parut atat de periculoase incat am stat cu inima cat un purice, dar, bineinteles, toate s-au terminat in aplauzele publicului si ale juratilor.

 Ce moment te-a emotionat cel mai tare la preselectii?

Ma emotioneaza oamenii in varsta, care nu renunta la visul lor, nici macar la 80 sau 90 de ani, si vor sa traiasca un anume moment, un moment de glorie. Si, bineinteles, copiii ma emotioneaza foarte tare.

Romanii sunt invitati sa urmareasca maine startul celui de-al saselea sezon Romanii au talent, care le va aduce multe surprize si momente care ii vor uimi.

Romanii au talent – ACUM E ACUM!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni