• PRO TV
  • Ea e cea mai mare admiratoare a lui Pavel Bartos! O concurenta de la "Romanii au talent" a pus ochii pe actor: VIDEO

Ea e cea mai mare admiratoare a lui Pavel Bartos! O concurenta de la "Romanii au talent" a pus ochii pe actor: VIDEO

Ea e cea mai mare admiratoare a lui Pavel Bartos! O concurenta de la "Romanii au talent" a pus ochii pe actor: VIDEO

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Pavel Bartos si-a postat pe pagina sa de Facebook o poza in care da zapada de pe masina si in care se intreaba daca ar trebui sa isi cumpere si un brad.

Catalin Maruta s-a gandit sa ii faca o adevarata surpriza lui Bartos si s-a costumat in Mos Craciun, i-a adus un brad, spiridusi si pinguini. A fost prezent chiar si Iepurasul de Pasti care era foarte debusolat daca este randul sau in calendar sau va trebui sa ii cedeze locul lui Mos Craciun.

Vezi VIDEO aici

La un moment dat si-a facut aparitia si Horia Brenciu care repeta pentru concertele de la Sala Palatului. Gasca "Happy Hour" a luat cu asalt cabina artistului si scena.

Invitat in emisiune, Pavel Bartos a avut parte de o serie de cadouri de la Maruta: ocazia de a-l bate iar pe Maciuca, Fronica, o concurenta de la "Romanii au talent", Gigel Frone si Tudorel Popa.

Catalin Maruta a aflat faptul ca Fronica, concurenta de saptamana trecuta de la "Romanii au talent" , este o mare admiratoare a lui Bartos si a adus-o in platou pentru a fi alaturi de actor.

"Ma bucur, sper ca ai mai putine emotii decat ai avut la "Romanii au talent". Eu incerc sa fac bine. Fronica si-a indeplinit un vis, nu voia sa ma cunoasca pe mine. Voiai sa ma cunosti pe mine ca sa-ti fac cunostinta cu Gigel Frone. Ei sunt placerile mele vinovate de la "Romanii au talent", a declarat Pavel Bartos, la "Happy Hour".


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni