Peste 2,4 milioane de români au fost cu ochii pe Românii au Talent! Luni, un nou golden buzz

Peste 2,4 milioane de români au fost cu ochii pe Românii au Talent! Luni, un nou golden buzz

Într-o perioadă în care lucrurile se schimbă constant în jurul nostru, un lucru rămâne constant: weekend-ul începe mai bune cu noi ediții Românii au talent!

Aseară, telespectatorii s-au putut bucura de noi momente extraordinare și au putut cunoaște concurenți impresionanți. Printre aceștia s-a numărat și David Dincă, un puști de 12 ani, care a reușit să smulgă aprecierile juraților cu interpretarea lui. ”Modul în care a cântat a fost cu totul special. Are un suflet nobil”, a spus Andra după ce vocea puștiului a reușit să îi readucă ”pielea de găină”. 

O revenire incredibilă a fost cea lui Simion R. Ștefan care a pregătit un număr de magie nemaivăzut. ”Sunt doar un om care încearcă să te facă să zâmbești”, a spus el înainte de a urca pe scenă. Iar reacțiile juraților au arătat că și-a atins scopul! ”Sunt șocat de ceea ce s-a întâmplat în seara asta. Foarte bine construit numărul”, a spus Smiley. 

Emisiunea Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20:28 – 23:12! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating și 36.1% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut doar 7.3 puncte de rating și 22.7% share.

Peste 2.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență de la 20:49, aproape 3 milioane de români urmăreau PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: African Ten’Dance, Teodora Luca, Marco Motta, Gabriel Sasu, Carla Stefani, Alin Moldovan, Andra Muntenașu, Simion R Ștefan și David Dincă.

  

Talentul merge mai departe, iar luni seara spectacolul continuă să impresioneze. Alți concurenți care și-au găsit curajul de a urca pe cea mai iubită scenă a talentului din România vor demonstra că locul lor este sub lumina reflectoarelor. Nu ratați luni, de la 20:30, un show #unusiunu și un golden buzz surprinzător. 

Românii au talent - #unusiunu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Am găsit iarbă dată cu ulei în Apex Legends - mitzuu & Antonia Nuckle & RobyNET - Facem Level (Gen Session) – episodul 23

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni