• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent. Cine s-a calificat în etapa următoare

Peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent. Cine s-a calificat în etapa următoare

Peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent. Cine s-a calificat în etapa următoare

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public!

Peste 2.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:09, mai mult de 3.3 milioane de români se uitau la PRO TV. 

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 10.6 puncte de rating și 34.4% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 6.1 puncte de rating și 19.8% share.

Vineri seara, în cea de-a paisprezecea ediție a acestui sezon, concurenții le-au demonstrat juraților că pasiunea lor îi poate ghida spre cele mai înalte scene și că munca lor merită răsplătită.

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu s-au bucurat de fiecare moment și le-au oferit celor care au venit în fața lor unele dintre cele mai frumoase încurajări.

”Tango-ul argentian este cel mai frumos lucru din dans”, a spus Florin Călinescu la finalul unui moment care i-a fermecat pe toți membrii juriului.

Prestația oferită de cuplul de dansatori argentiano-român l-a făcut pe Andi Moisescu să aplaude în picioare și să le declare admirația lui: ”Am asistat la una dintre cele mai frumoase definiții al noțiunii de pasiune”.

Cei care au reușit să obțină 3 sau 4 de DA din partea juraților sunt: Ansamblul Andrieș, Ela Trandafir, Sofia, Liuba și Denis Baltaga, Marcelo Souza, ACS Elidor, Bogdan Iftime, Loredana Istodor, Antonella Terrazas & Csongor Kicsi, Alexandru și Cătălin Gogoșeanu și Lorenzo Guslandi.

Românii au talent - #un10perfect


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni