• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Pianista Martina Meola nu va uita experiența Românii au talent: "A fost ceva unicat, care va rămâne în sufletul meu”

Pianista Martina Meola nu va uita experiența Românii au talent: "A fost ceva unicat, care va rămâne în sufletul meu”

Pianista Martina Meola nu va uita experiența Românii au talent: "A fost ceva unicat, care va rămâne în sufletul meu”

A reușit să aducă zâmbetul pe buze tuturor celor prezenți în sală încă din momentul în care a intrat pe scenă. Au urmat aplauze în picioare pentru talentul ei incredibil. Martina Meola, puștoaica de doar 8 ani, venită din Chișinău, a fost una dintre acele apariții ale sezonului 12 pe care nimeni nu le va uita prea curând și de care, cu siguranță, oamenii se vor interesa și peste ani. 

Tânăra i-a impresionat pe toți, iar Smiley și Pavel Bartoș nu au stat pe gânduri și au apăsat butonul auriu care a trimis-o direct în semifinale. În etapa live, Martina a continuat să arate că talentul ei este unul care o va purta pe cele mai mari scene ale lumii, așa că telespectatorii au calificat-o prin voturi în marea finală. 

Bucuria ei a ajuns la cote înalte când prezentatorii au anunțat că ea este ocupanta locului 3 și câștigătoarea premiului de 10.000 de euro. Fericită că a decis să vină în cel de-al 12-lea sezon, finalista spune: ”Pentru mine, toată experienţa ROMÂNII AU TALENT a fost ceva unicat, care va rămâne în sufletul meu”.

Tot ea continuă și declară: ”Participarea la sezonul 12 mi-a oferit ocazia să cunosc oameni şi copii cu talente diverse, părinţi frumoşi, buni la suflet, toată echipa de lucru profesionistă”.

Indiferent de cât timp a trecut de la marea finală, Martina nu poate uita toate momentele prin care a trecut de la preselecții și până la anunțul locului ocupat după voturile celor de acasă: ”Cel mai frumos moment din timpul acestui sezon a fost când am păşit prima dată pe scena mare şi am văzut în faţa mea juriul excepţional. Mulţumesc din tot sufletul întregii echipe pentru munca depusă, căldura şi dragostea oferite personal mie”.

Dacă și tu vrei să simți cum viața ți se poate schimba după ce ai urcat pe cea mai importantă scenă a show-urilor de televiziune din România, dacă vrei să arăți tuturor cât ești de talentat, atunci te poți înscrie deja pentru sezonul 13 AICI!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni