La doar 15 ani, a compus o piesa care spune o poveste emotinanta. Andra: "Mergi in etapa urmatoare cu sute de DA!"

Data: 18 Martie 2016

Mara Pruna este un copil cu adevarat deosebit si talentat. Fata a urcat pe scena de la "Romanii au talent" si a impresionat audienta cu o piesa pe care a compus-o singura. 

Mara are 15 ani si sufera de autism infantil. Din fericire, fata a reusit sa faca progrese remarcabile cu ajutorul muzicii, iar in prezent se considera un om norocos, care a depasit pana la o varsta frageda o multime de piedici. 

Pentru preselectiile "Romanii au talent", Mara a pregatit o piesa pe care a scris-o inspirandu-se din experientele sale. "De cand eram mica am vazut muzica ca pe o terapie pentru ca m-a ajutat sa ma recuperz de autism", a spus Mara Pruna.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Intitulata "Sweet Dreams", piesa interpretata de Mara a impresionat audienta si a adus lacrimi in ochii celor care au ascultat-o. Vocea calda a fetei si versurile emotionate au fost elementele cheie ale unei reprezentatii pe care cei prezenti nu o vor uita prea curand. 

"Te felicit! Ai o sensibilitate aparte in voce", a spus Andra

Florin Calinescu a fost si el incantat de talentul fetei cu potential: "Daca ai avut necazuri si muzica te-a ajutat sa stai in lumina, sa ramai in lumina si sa nu te intorci niciodata inapoi", i-a transmis acesta Marei. 

Povestea Marei Pruna in show-ul "Romanii au talent" merge mai departe cu "sute de DA". 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies