"Ce faci, ce faci, ce faci?". Refrenul pe care nu il vor uita prea curand. Ce a facut el pe scena a fost fantastic

"Ce faci, ce faci, ce faci?". Refrenul pe care nu il vor uita prea curand. Ce a facut el pe scena a fost fantastic
Data: 18 Martie 2016

Momentele de rap au fost intotdeauna apreciate pe scena de la "Romanii au talent", iar Ozolua Joel Junior a reusit sa impresioneze juriul cu pasiunea sa pentru acest gen muzical.

Ozolua este originar Nigeria si este student in cadrul Academiei Navale din Constanta. Tanarul a povestit ca ziua in care a participat la preselectiile "Romanii au talent" a fost cea mai importanta pentru el. Mai mult, inainte de intra pe scena, acesta a recunoscut ca a fost intimidat de ideea de a performa in fata unui public numeros si a membrilor juriului. 

Cu toate acesta, in momentul in care s-a prezentat in fata celor patru jurati, emotiile lui Ozolua s-au risipit, iar reprezentatia lor i-a cucerit inca din primele secunde pe toti. Studentul la Marina a interpretat o piesa pe care a compus-o special pentru prestatia de pe scena "Romanii au talent". 

Daca versurile nu i-au convins pe cei patru jurati sa ii ofere patru de "DA", cu siguranta refrenul a facut-o. Descarca aplicatia PROTV din Google Apps si App Store pentru a vedea Video cu reprezentatia lui Ozolua Joel Junior!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies