• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Ce faci, ce faci, ce faci?". Refrenul pe care nu il vor uita prea curand. Ce a facut el pe scena a fost fantastic

"Ce faci, ce faci, ce faci?". Refrenul pe care nu il vor uita prea curand. Ce a facut el pe scena a fost fantastic

"Ce faci, ce faci, ce faci?". Refrenul pe care nu il vor uita prea curand. Ce a facut el pe scena a fost fantastic

Momentele de rap au fost intotdeauna apreciate pe scena de la "Romanii au talent", iar Ozolua Joel Junior a reusit sa impresioneze juriul cu pasiunea sa pentru acest gen muzical.

Ozolua este originar Nigeria si este student in cadrul Academiei Navale din Constanta. Tanarul a povestit ca ziua in care a participat la preselectiile "Romanii au talent" a fost cea mai importanta pentru el. Mai mult, inainte de intra pe scena, acesta a recunoscut ca a fost intimidat de ideea de a performa in fata unui public numeros si a membrilor juriului. 

Cu toate acesta, in momentul in care s-a prezentat in fata celor patru jurati, emotiile lui Ozolua s-au risipit, iar reprezentatia lor i-a cucerit inca din primele secunde pe toti. Studentul la Marina a interpretat o piesa pe care a compus-o special pentru prestatia de pe scena "Romanii au talent". 

Daca versurile nu i-au convins pe cei patru jurati sa ii ofere patru de "DA", cu siguranta refrenul a facut-o. Descarca aplicatia PROTV din Google Apps si App Store pentru a vedea Video cu reprezentatia lui Ozolua Joel Junior!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni