Prima ediție a noului sezon „Românii au talent!” a fost lider absolut de audiență. #13magic la PRO TV și VOYO


	Prima ediție a noului sezon „Românii au talent!” a fost lider absolut de audiență. #13magic la PRO TV și VOYO
Data: 21 Ianuarie 2023

Prima ediție a noului sezon „Românii au talent!”, difuzat la PRO TV și VOYO, a fost lider absolut de audiență. 

Astfel, conform datelor oficiale, aproape jumătate din televizoarele din România au urmărit PRO TV în intervalul în care a fost difuzat show-ul #13magic ”Românii au talent!”.

Pro TV a înregistrat o cotă de piață de 44.5% în intervalul difuzării programului ”Românii au talent”, în timp ce principalele televiziuni concurente au avut doar 7,8 și 6,8 ”market share”.

Printre concurenții primei ediții s-a aflat și Rareș, un băiețel de 7 ani din Botoșani pasionat de actorie, care a învățat atât de multe poezii, monologuri și texte de proză, încât le-a pierdut numărul.

Jurații au rămas fără cuvinte după monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor.

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz-ul. „E un moment de fericire totală! Vă mulțumesc!”, a spus emoționat băiețelul.

„Am făcut-o mândră pe mama!”, a adăugat Rareș, după care a început să plângă.

Și Eduard, un elev în vârstă de 17 ani de la Liceul de Muzică “Tudor Jarda” din Bistrița, a obținut patru de DA de la jurați pentru interpretarea magistrală la pian.

Eduard a fost diagnosticat la un an şi nouă luni cu autism infantil. Pentru ca el să poată merge la şcoală fără însoţitor, alături de alţi copii de vârsta lui, a fost nevoie de şase ani de terapie neîntreruptă, şase ani de perseverenţă şi curaj din partea mamei lui şi a celor apropiaţi, şase ani de luptă pentru dobândirea unor drepturi, într-o ţară în care autismul este doar o dizabilitate dintr-o listă lungă de necunoscute.

Prima ediție a sezonului #13magic ”Românii au talent” poate fi urmărită pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies