• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Raisa Radu simte că experiența Românii au talent a contribuit la viitoarea ei carieră: "O etapă importantă de dezvoltare"

Raisa Radu simte că experiența Românii au talent a contribuit la viitoarea ei carieră: "O etapă importantă de dezvoltare"

Raisa Radu simte că experiența Românii au talent a contribuit la viitoarea ei carieră: "O etapă importantă de dezvoltare"

În etapa audițiilor a reușit să-l impresioneze pe Mihai Bobonete, iar juratul nu a stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu care a trimis-o pe puștoaică direct în semifinalele live. La doar 12 ani, eleva din Slobozia a admis că nu are studii muzicale, așa că interpretarea ei a fost cu atât mai surprinzătoare și mai încărcată de emoție și bucurie. 

În fazele live, Raisa a reușit să câștige și încrederea celor de acasă, calificându-se în marea finală, în urma voturilor primite de la cei de acasă. Chiar dacă nu a câștigat, tânăra își amintește și acum cu mare drag de tot ceea ce a însemnat acest sezon pentru ea: ”Experiența Românii au talent a însemnat o etapă importantă de dezvoltare și de cunoaștere în viața mea. Am învățat multe lucruri în acest concurs, aș vrea să vin măcar o dată în vizită în sezonul 13, să simt din nou ce am simțit din preselecții până în finală”.

Deși a trecut prin unele dintre cele mai frumoase trăiri ale vieții ei, Raisa poate alege acel moment pe care nu-l va uita niciodată: ”Fără doar și poate, cel mai frumos moment din timpul sezonului 12 a fost cel în care am primit butonul auriu. Aș fi vrut să dureze cât mai mult :)”. 

”Singura schimbare pe care o simt după participare este că simt că am mai multă răbdare și că am încredere în propriile puteri acum, încep să nu mai pun la suflet toate feedback-urile negative din partea oamenilor care nu mă cunosc cu adevărat”, spune finalista sezonului 12 despre modul în care s-a schimbat după ce a trecut prin toate etapele competiției și a înțeles ce înseamnă cu adevărat expunerea la public și la comunicarea directă cu cei care te ascultă. 

Dacă și tu vrei să simți cum viața ți se poate schimba după ce ai urcat pe cea mai importantă scenă a show-urilor de televiziune din România, dacă vrei să arăți tuturor cât ești de talentat, atunci te poți înscrie deja pentru sezonul 13 AICI!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni