• PRO TV
  • Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, invitat la Știrile PRO TV. ”A fost destinul meu pe scenă”

Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, invitat la Știrile PRO TV. ”A fost destinul meu pe scenă”

Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, invitat la Știrile PRO TV. ”A fost destinul meu pe scenă”

La numai 7 ani, Rareș Prisacariu, un băiețel care recită poezii din Botoșani, a fost declarat vineri seara câștigătorul marei finale Românii au talent - sezonul 13.

Invitat la știrile PRO TV de dimineață, Rareș Prisacariu i-a cucerit pe cei doi prezentatori, Roxana Hulpe și Cosmin Stan. Micuțul a mulțumit tuturor telespectatorilor pentru faptul că l-au susținut și l-au votat și a mărturisit că azi-noapte, după ce a câștigat trofelul Românii au talent, a adormit pe la ora 3.

”A fost destinul meu pe scenă. Foarte frumoasă a fost finala”, a mărturisit el.

Întrebat de când se pregătește, acest a răspuns promp: ”M-am pregătit de 7 ani și 7 luni”, referindu-se la vârsta lui actuală.

Rareș Prisacariu a ținut să precizeze că a legat prietenii cu ceilalți concurenți de la Românii au talent - sezonul 13, ba chiar că  a aruncat în culise cu avioane de hârtie. Copilul minune s-a referit la numărul lui Marco Cristoferi - care implica avioane de hârtie. ”Îi doresc lui Marco însănătoșire grabnică”.

Rareș dezvăluie că toți colegii lui de la școală sunt mândri de el: ”De fiecare dată când am venit la școală, după ce am fost pe scena Românii au talent, m-au îmbrățișat și m-au felicitat și mi-au dat surprize”.

Întrebat care este secretul lui, Rareș Prisacariu a spus: ”Cred că am lăsat o impresie destul de bună”.

Prezentatorii Știrilor PRO TV Roxana Hulpe și Cosmin Stau au încercat să afle ce face în situația în care uită versurile. Răspunsul lui Rareș a fost prompt: ”Nu s-a întâmplat niciodată să uit”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni