• PRO TV
  • Răzvan Krem Alexe: " În 2012 m-am prezentat la “Românii au talent”, iar după 7 ani revin la PRO TV ca jurat"

Răzvan Krem Alexe: " În 2012 m-am prezentat la “Românii au talent”, iar după 7 ani revin la PRO TV ca jurat"

Răzvan Krem Alexe: " În 2012 m-am prezentat la “Românii au talent”, iar după 7 ani revin la PRO TV ca jurat"

Cântă acum cu mine, cel mai așteptat show de muzică și entertainment, începe pe 3 martie, la PRO TV! 

Răzvan Krem Alexe, tânărul care a devenit celebru în toată ţara după ce a participat acum 7 ani la "Românii au talent" face parte din echipă şi e el însuşi în cautare de talente autentice. Ne-a acordat un interviu cât se poate de sincer, în care ne-a arătat de ce acest proiect e cu totul special. 

Ce înseamnă pentru tine să faci parte din proiectul Cântă acum cu mine?

Proiectul “Cântă acum cu mine” reprezintă o oportunitate inedită de a intra în legătură cu atât de mulți oameni ai muzicii, fie că vorbim despre jurați sau concurenți. Formatul show-ului este foarte diferit de ce am văzut până acum pe piața românească de televiziune și sunt încântat, mândru și norocos să fac parte din echipa propusă. În 2012 m-am prezentat ca un nou concurent la “Românii au talent”, am ajuns în finală, iar după 7 ani revin la PRO TV, în postura de jurat, parte din #Cei100. Pentru ce a reprezentat cariera mea până acum, mi se pare un moment foarte important, un alt soi de confirmare a breslei pentru toate realizările de până acum.

Ce așteptări ai în legătură cu show-ul care ajunge în curând la PRO TV?

Având în vedere coordonatele după care va funcționa show-ul, sunt extrem de curios de cum va fi primit de public. Este un spectacol-concurs ce adună laolaltă foarte mulți artiști deosebiți, unici, cu personalități puternice și care nu vor avea o problemă în a fi sinceri, autentici și necenzuraţi de-a lungul emisiunii. Atitudinea show-ului mi se pare foarte punk, brutal de onestă, necenzurată, cu un mix echilibrat de pasiune, emoție și nebunie.
 
Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? Are o poveste piesa asta?
 
Îți răspund cu prima piesă care mi-a venit în minte când am citit întrebarea. Anume, “It’s a long way to the top (if you wanna rock and roll)”, de la AC/DC. Asta pentru că a reprezentat soundtrackul unor ani de căutări personale și mai mult decât atât, mesajul piesei și însuși titlul surprind foarte bine unul din conceptele acestui show, respectiv “fii, realmente, îndeajuns de nebun încât să nu renunți niciodată la acel vis”.
 
Ce așteptări ai de la concurenți, ce anume te-ar convinge să te ridici și să dansezi pe ritmul impus de ei?
 
Nu vreau să îmi creez niciun fel de așteptare. Îmi doresc să fiu surprins. M-ar convinge să mă ridic dacă simt că și ei sunt convinși de motivul pentru care se vor afla pe scenă.
 
Ce vei puncta? Vocea, energia, ritmul sau prezența scenică în ansamblu?
 
La “Cântă acum cu mine”, scopul e să căutăm artiștii totali, entertainerii compleți. Nu va fi un show doar despre voce; evident, este un factor extrem de important, dar în viziunea personală, aș vrea să descopăr în meniul concurenților și alte ingrediente, precum credința, onestitatea, pasiunea, bucuria de a fi pe scenă, emoția, smerenia, naturalețea plus mica doză de nebunie.
 
Unii dintre concurenți nu vor merge mai departe în acest show, poate și din cauza ta. Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală?
 
La fiecare concurent va fi un alt motiv pentru care m-am ridicat sau nu. Nu vreau să înaintez cu prejudecăți, voi încerca să fiu cât mai prezent și conectat la numărul artistic, pentru a oferi feedback-ul corect. Dacă nu voi fi convins pe moment și nu mă voi ridica, sigur va avea legătură doar cu acea clipă, în care poate numărul nu a fost la nivelul așteptărilor. “You only get one shot, do not miss your chance to blow”. Ca sfaturi pe care le-aș putea oferi, nu aș vrea să mă arunc în clișee de genul “să nu renunțe, să spere, să viseze” etc, deși în mod normal asta aș face. Pentru fiecare concurent va fi o lecție personală de analizat. Iar participarea la acest show, indiferent de rezultat, va cântări foarte mult, pentru fiecare în parte. Și noi, #cei100, cu siguranță vom descoperi multe aspecte demne de reținut și de pus în aplicare, de la concurenți. E un troc bun (râde).

Puteţi vedea pe PRO TV PLUS cum a impresionat Răzvan Krem Alexe la Românii au Talent: 
 



 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni