• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Razvan 'Krem' Alexe are look nou. S-a tuns scurt de tot si si-a lansat o piesa la fix 1 an de la participarea la "Romanii au talent"

Razvan 'Krem' Alexe are look nou. S-a tuns scurt de tot si si-a lansat o piesa la fix 1 an de la participarea la "Romanii au talent"

Razvan 'Krem' Alexe are look nou. S-a tuns scurt de tot si si-a lansat o piesa la fix 1 an de la participarea la "Romanii au talent"

Krem, finalistul show-ului "Romanii au talent", e din nou pe val.

Tanarul si-a lansat noua piesa, un featuring cu veveritele RedBlonde de la Happy Hour, la fix un an de la participarea la "Romanii au talent" si a venit luni seara pe canapeaua lui Maruta cu un look nou si fresh, cu parul tuns scurt.






Razvan "Krem" a venit in emisiune cu un tricou cu mesaj, dedicatie pentru carcotasii care i-au criticat hitul "Ma-ta are cratima", lansat cu cei de la Sector 7.

 Melodia prin care artistii au vrut sa traga un semnal de alarma asupra "maltratarii" limbii romane de catre tineri, a fost criticata tocmai pentru o greseala de gramatica: "vroiam sa ma plimb" in loc de "voiam sa ma plimb".

 Razvan Krem Alexe a transmis tuturor ca isi asuma greseala respectiva si a venit la Happy Hour cu un tricou pe care era inscriptionat mesajul "Vroiam teribil sa vin la Maruta".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni