Remi Martin, concurentul care ne-a dat impresia că plutește pe scena talentelor. Are un parcurs incendiar la Românii au talent

Data: 27 Mai 2021

Remi Marin a avut un moment în preselecții pe cât impresionant, pe atât de emoționant. Acrobatul ne-a lăsat impresia că plutește pe scenă, iar talentul lui deosebit l-a trimis direct în semifinală.

Momentul lui din semifinală a fost la fel de spectaculos, iar publicul a decis că merită să lupte pentru marele premiu, în finala Românii au talent. 

Al doilea Golden Buzz oferit de Pavel și Smiley a fost pentru Remi, acrobatul la Chinese pole care i-a purtat pe toți cei din sală, dar și de acasă într-o lume de poveste. Născut în Germania, acesta a început teatrul clasic la 8 ani, iar la 19 ani a făcut parte dintr-un proiect de circ. După ce a învățat elementele de bază, a început să le îmbine cu elementele de actorie. La 21 ani a intrat la școala de balet și circ din Berlin și a fost primul din Germania care a abordat această ramură a circului, acrobații la Chinese pole. Fan al lui Charlie Chaplin, pasionat de surf, Remi visează să regizeze propriul spectacol pe care să-l prezinte în jurul lumii. 

Vezi în materialul video de mai sus parcursul lui Remi Martin la Românii au talent

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies