• PRO TV
  • Remi Martin, concurentul care ne-a dat impresia că plutește pe scena talentelor. Are un parcurs incendiar la Românii au talent

Remi Martin, concurentul care ne-a dat impresia că plutește pe scena talentelor. Are un parcurs incendiar la Românii au talent

Remi Marin a avut un moment în preselecții pe cât impresionant, pe atât de emoționant. Acrobatul ne-a lăsat impresia că plutește pe scenă, iar talentul lui deosebit l-a trimis direct în semifinală.

Momentul lui din semifinală a fost la fel de spectaculos, iar publicul a decis că merită să lupte pentru marele premiu, în finala Românii au talent. 

Al doilea Golden Buzz oferit de Pavel și Smiley a fost pentru Remi, acrobatul la Chinese pole care i-a purtat pe toți cei din sală, dar și de acasă într-o lume de poveste. Născut în Germania, acesta a început teatrul clasic la 8 ani, iar la 19 ani a făcut parte dintr-un proiect de circ. După ce a învățat elementele de bază, a început să le îmbine cu elementele de actorie. La 21 ani a intrat la școala de balet și circ din Berlin și a fost primul din Germania care a abordat această ramură a circului, acrobații la Chinese pole. Fan al lui Charlie Chaplin, pasionat de surf, Remi visează să regizeze propriul spectacol pe care să-l prezinte în jurul lumii. 

Vezi în materialul video de mai sus parcursul lui Remi Martin la Românii au talent

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni