Românii au Talent, 17 martie 2023: Academia de Arte Marțiale Nicu Dascălu, prestație uimitoare

Autor: Lorena Martin
Data: 17 Martie 2023

Pe scena Românii au Talent au urcat 48 de tineri ai Academiei de Arte Marțiale „Nicu Dascălu”, cu vârste cuprinse între 6 și 48 de ani. Aceștia au surprins plăcut atât publicul, cât și jurații, cu un număr impresionant de lupte!

 

Academia de Arte Marțiale este coordonată de Nicu Danscălu, mentorul a peste 200 de copii care se antrenează zilnic în cadrul celor 7 secții existente. Acesta a început să predea în anul 1989, imediat după Revoluție, urmând să își deschidă prima sală de arte marțiale în anul 1993.

În acest moment, pe scena Românii au Talent au venit doar 48 de membri, însă la academie lucrează peste 200 de copii și 7 antrenori, majoritatea fiind campioni mondiali și europeni.

Tinerii de la Academia de Arte Marțiale „Nicu Dascălu” și-au dorit foarte mult să vină la Românii au Talent, aici unde au făcut un adevărat spectacol pentru telespectatori, public și jurați.

„E o disciplină destul de faină și s-a văzut o plăcere destul de mare în a face lucrurile așa cum trebuie făcute”, a spus Bobonete.

„A fost foarte interesant să privesc un altfel de spectacol. Ne-ați arătat și pregătirea de dinainte, cred că sunteți primii care ați venit și v-ați pregătit. Mai e o chestie. Atunci când țipi e cumva o descărcare, așa fac și eu prin casă cu Măruță”, a spus Andra.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies