• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au Talent, 17 martie 2023: Augustin Sandu a uimit jurații cu sculpturile lui: „Impresionant!”

Românii au Talent, 17 martie 2023: Augustin Sandu a uimit jurații cu sculpturile lui: „Impresionant!”

Augustin Sandu a uimit jurații cu momentul lui impresionant! Dragoș Bucur și Mihai Bobonete chiar au spus, la finalul numărului artistic, că vor să achiziționeze câteva dintre obiectele sculptate de concurent!

 

Augustin Sandu are 43 de ani și vine din Galați, acolo unde este student în anul 2 la Facultatea de Arte. Talentul l-a moștenit de la unchiul său, Marcel Bejan, care a fost unul dintre cei mai mari pictori ai Galațiului.

Bărbatul sculptează în orice material, inclusiv metal, chiar dacă nu și-a finalizat studiile de specialitate. Marea parte a cunoștințelor sale artistice se datorează nopților în care s-a uitat pe internet la diverși artiști ai acestui domeniu, la tehnici, scule și materiale.

Înainte de a-și descoperi pasiunea pentru sculptat, Augustin a fost un tatuator renumit în străinătate, având peste 24 de ani de experiență în acest domeniu. În trecut, el a participat inclusiv la competiții de tatuat.

Românii au Talent reprezintă cel mai important moment pentru el pe plan profesional. Este un vis pe care îl are de aproape 2 ani, participarea la concurs îi dă aripi să poată zbura într-o frumoasă cariera in domeniul artistic.

„Cred că nu mă înșel. Este o reprezentare a Calului Troian, este cea mai frumoasă reprezentare pe care am văzut-o eu”, a spus Dragoș Bucur.

„Ești un talent mult mai mare decât poate cuprinde o reprezentație într-un astfel de show. Este evident că avem de a face cu un artist foarte talentat, extrem de sensibil și un om care oricum are valențe în multe forme ale artei. E impresionant!”, a spus Andi Moisescu.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni