Românii au Talent, 17 martie 2023: Bettina Bogdan, show de zile mari pe scenă: „Extraordinar!”

Bettina este tânăra în vârstă de 28 de ani din Ungaria, care a reușit să cucerească atât publicul, cât și jurații cu momentul său de acrobație. Deși nu provine dintr-o familie de artiști ai circului, ea a studiat acest domeniu la Hungarian Acrobat School.

 

În anul 2012, Bettina Bogdan și-a început cariera în acrobație, folosindu-se de chingi, elemente nelipsite de la performance-urile ei. De-a lungul anilor, ea a apărut la nenumărate show-uri televizate, a lucrat pe vase de croazieră și a performat chiar și la ceremonia de închidere a Campionatului Mondial de Înot din 2022.

În această seară, ea a venit pe scena Românii au Talent cu un moment de acrobație, presărat cu multă senzualitate. Pentru ca numărul să fie complet, ea a venit și cu o cadă plină cu apă caldă, de care s-a folosit pe parcursul performance-ului. Bettina spune că deși cei mai mari fani sunt de obicei bărbații, are un feedback semnificativ și din partea femeilor.

Când performează la înălțime spune că poate să arate o față a ei care nu face parte din rutina zilnică. În mod normal e o persoană reținută, chiar timidă, dar când este pe scenă își dezvăluie întreaga energie feminină. Se simte binecuvântată de fiecare de fiecare dată când urcă pe scenă.

Jurații au fost fascinați de momentul ei, oferindu-i numeroase comentarii și 4 de DA!

„Am privit cu admirație momentul tău și mă tot întrebam cum se poate ca o femeie să aibă atât de multă forță, putere și feminitate, în același timp. A fost un moment extraordinar, iar corpul tău arată extraordinar de bine. O spun cu toată admirația!”, a spus Andra.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni