Românii au Talent, 17 martie 2023: Garry Cozma a vrăjit jurații cu numărul lui de magie

Garry Cozma are 34 de ani și vine din Republica Moldova, acolo unde a studiat la Colegiul de Muzica „Ștefan Neaga”, Chișinău. Acesta, deși a avut moștenit talentul în muzică de la tatăl său, a ales să practice magia.

 

Garry Cozma a făcut parte dintr-o trupă de pop-rock în perioada liceului, fiind chemat adesea să apară pe posturile de televiziune locală. Ajuns la o emisiune TV din România, bărbatul l-a descoperit pe magicianul Bogdan Mangu, care l-a cucerit din start. În acel moment, Garry a decis să renunțe la muzică și să urmeze o carieră în magie, exersând mult timp trucuri noi și interesante.

Ani mai târziu, Garry Cozma și-a luat și diploma de magician din partea Asociației de Magicieni (The International Brotherhood of Magicians), care își are sediul central în New York.

Din punct de vedere personal, Garry Cozma a avut o viață tumultoasă. El a divorțat în urmă cu câțiva ani de soția lui, alături de care are o fetiță. Imediat după separare, bărbatul a intrat într-o depresie severă care l-a îndemnat să consume alcool și să se închidă în el, din cauza faptului că nu a rămas în cele mai bune relații cu fosta soție, iar aceasta nu îl lasă să își vada fetita.

O perioadă, Garry Cozma a renunțat la magie și a livrat mâncare, a fost taximetrist, dar și angajat la o casă funerară. Acum însă, el a venit mai pregătit ca niciodată pe scena Românii au Talent, acolo unde a avut-o asistentă pe nimeni alta decât Andra Măruță.

„E bine! Se vede că nu e de ieri, de azi pe scenă. Știe, cunoaște arta asta. Adică îmi place cum a făcut din momentul ăsta un spectacol de câteva minute”, a spus Andi.

„Nu știu ce ai făcut, dar îmi place. Eu le prefer pe astea: să mai și râzi, te mai și distrezi, rămâi cu gura căscată, mai zboară un ciocan, cade Bobo lângă mine.. E exact ce trebuie!”, a spus Dragoș Bucur.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni