Românii au Talent, 17 martie 2023: Garry Cozma a vrăjit jurații cu numărul lui de magie

Citeste mai mult despre: Romanii au talent 2023, Garry Cozma,
Autor: Lorena Martin
Data: 17 Martie 2023

Garry Cozma are 34 de ani și vine din Republica Moldova, acolo unde a studiat la Colegiul de Muzica „Ștefan Neaga”, Chișinău. Acesta, deși a avut moștenit talentul în muzică de la tatăl său, a ales să practice magia.

 

Garry Cozma a făcut parte dintr-o trupă de pop-rock în perioada liceului, fiind chemat adesea să apară pe posturile de televiziune locală. Ajuns la o emisiune TV din România, bărbatul l-a descoperit pe magicianul Bogdan Mangu, care l-a cucerit din start. În acel moment, Garry a decis să renunțe la muzică și să urmeze o carieră în magie, exersând mult timp trucuri noi și interesante.

Ani mai târziu, Garry Cozma și-a luat și diploma de magician din partea Asociației de Magicieni (The International Brotherhood of Magicians), care își are sediul central în New York.

Din punct de vedere personal, Garry Cozma a avut o viață tumultoasă. El a divorțat în urmă cu câțiva ani de soția lui, alături de care are o fetiță. Imediat după separare, bărbatul a intrat într-o depresie severă care l-a îndemnat să consume alcool și să se închidă în el, din cauza faptului că nu a rămas în cele mai bune relații cu fosta soție, iar aceasta nu îl lasă să își vada fetita.

O perioadă, Garry Cozma a renunțat la magie și a livrat mâncare, a fost taximetrist, dar și angajat la o casă funerară. Acum însă, el a venit mai pregătit ca niciodată pe scena Românii au Talent, acolo unde a avut-o asistentă pe nimeni alta decât Andra Măruță.

„E bine! Se vede că nu e de ieri, de azi pe scenă. Știe, cunoaște arta asta. Adică îmi place cum a făcut din momentul ăsta un spectacol de câteva minute”, a spus Andi.

„Nu știu ce ai făcut, dar îmi place. Eu le prefer pe astea: să mai și râzi, te mai și distrezi, rămâi cu gura căscată, mai zboară un ciocan, cade Bobo lângă mine.. E exact ce trebuie!”, a spus Dragoș Bucur.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies