Românii au Talent, 17 martie 2023: Monique Family, show de zile mari pe scenă: „M-am simțit extraordinar”

Citeste mai mult despre: Romanii au talent 2023, Monique Family,
Autor: Lorena Martin
Data: 17 Martie 2023

Monique Family este trupa de dans care a venit pe scena Românii au Talent cu un număr plin de energie! Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani au făcut un adevărat show în fața juraților și au primit 4 de DA.

 

Copiii sunt elevi ai școlii de dans ”Monique”. Sunt 7 grupe avansate și din acestea au fost selectați cei mai buni copii, cei mai competitivi, cei care nu lipsesc des de la cursuri, cei care au atitudine și  care au putut face față acestei provocări.

Tematica spectacolului a fost construită după filmul celebru “The Greatest Showman”, iar coregraful grupului este Monica Avram.

Copiii își doresc foarte mult să câștige și au gândit această coregrafie astfel încât să poată trece în semifinale.  Atuul lor este că sunt foarte diferiți. Este o trupă formată din mulți membrii, copiii cei mici sunt foarte talentați și se ridică la nivelul celor mari.

Andra s-a ridicat în picioare la momentul lor și a transmis multe cuvinte de laudă:

„Am impresia că trăiți cea mai frumoasă perioadă, de care o să vă amintiți toată viața. M-am simțit extraordinar, am avut niște experiențe extraordinare. Mie mi-ar plăcea să trăiesc cu genul acesta de experiență”, a spus Andra.

„Aș vrea să vă rog să îmi lăsați un număr de telefon, iar atunci când am o zi mai grea să pot să vă sun când sunteți la repetiții să îmi dansați și mie un minut pe cameră, să îmi dați energia pe care mi-ați dat-o în momentul ăsta. Vă rog eu neapărat!”, a spus Bobonete.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies