Au "aruncat in aer" scena "Romanii au talent" 2014. Cine sunt "Los Hermanos Dinamita" -  Fabian si Carlos Sanchez


	Au "aruncat in aer" scena "Romanii au talent" 2014. Cine sunt "Los Hermanos Dinamita" -  Fabian si Carlos Sanchez
Data: 23 Februarie 2014

Fabian Sanchez: 13 noiembrie 1979, cantaret de muzica latino, percutionist, antrenor de latino aero dans, artist de circ, membru voluntar la asociatia Faborisa.
Carlos Sanchez: 23 ianuarie 1986, percutionist, dansator, membru voluntar la asociatia Faborisa.

De la ce varsta ti-ai descoperit talentul?
Fabian: 13 ani.
Carlos: 12 ani.

Cine ti-a descoperit talentul?
Fabian: Singur.
Carlos: Fratele meu.

Ai urmat cursuri, scoli, vreo specializare?
Fabian: Scoala Simfonica de Bogota, Academia de Muzica Luis Calvo, Scoala de Teatru la Catellana, Scoala de Arta si Circ contemporan Circociudad.
Carlos: Academie de muzica Luis Calvo.

Unde te vezi peste cinci ani?
Fabian: Cu un spectacol in Las Vegas si cu o casa de productie muzicala.
Carlos: Cu un pancreas nou... :)

De unde va inspirati pentru repertoriul formatiei?
Partea  de percutie este o combinatie intre ritmuri afro-latino precum guaguanco, samba, cumbia, mapale.
Partea de dans este o coregrafie de samba si kuduro cu muzica  din primul album lansat de Fabian Sanchez pentru cei care iubesc muzica latino.

Poveste de viata:

Fabian: Am avut mai multe joburi printre care vanzator de ziare, constructor, sofer etc.
Pana cand am luat cea mai importata decizie din viata mea. Pe 6 august 1999, la 6:3o, m-am hotarat sa devin artist full – time. De atunci a inceput adevarata  poveste: am cantat in autobuze, am facut numere de teatru in parc, am jonglat la semafor, dar fiecare lucru mi-a lasat ceva bun ceva care m-a facut mai puternic si dupa 14 ani de lupta sunt aici in Romania facand ceea ce imi implineste viata, ARTA.

Carlos: Am urmarit pasii fratelui meu de la 13 ani, am inceput cu percutie si dupa m-am apucat intr-un mod foarte serios de dans, asa serios ca am ajuns sa fiu dansator de basa la trupa Vizu in Ecuador, cea mai recunoscuta trupa de spectacole de acolo, pana cand intr-o zi am aflat ca aveam cancer la piciorul stang. M-am luptat cum am putut cu boala, dar din pacat a trebuit sa fie amputat. Dar ce s-a intamplat a fost o lectie de viata si nu am renuntat la visul meu de a dansa pana la adanci batraneti. Cu ajutorul fratelui meu si al Asociatiei Faborisa am facut rost de o proteza performanta si acum in ziua de azi sunt antrenor de aero dans latino si incerc sa arat celorlalti ca viata e frumoasa oricum. Am uitat sa spun ca sunt si diabetic, viata mea este  prea dulce.
 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies