• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff, poveste de iubire în pași de dans și sincronizare impecabilă

Românii au talent 2021: Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff, poveste de iubire în pași de dans și sincronizare impecabilă

Pe Cosmin îl știm din sezonul 6, când a participat împreună cu fratele său. Au ajuns în finală și s-au clasat pe locul doi, trofeul ajungând la Laura Bretan. 

Mihai și Cosmin nu și-au cunoscut mama. Aceasta i-a părăsit când erau foarte mici. Toate greutățile vieții au căzut pe umerii tatălui, care a făcut sacrificii enorme să îi crească, iar cei trei au o relație extraordinară.

Cosmin a făcut dans modern, balet clasic și contemporan, iar fratele Mihai a fost atras mai mult de street dance și parkour. A luat numai locul 1 la toate concursurile de dans unde a participat și a reprezentat România la concursul “Youth America Grand Prix”.

În Nisa, la repetițiile pentru un spectacol, Cosmin a cunoscut-o pe Louise. S-au plăcut instant și formează un cuplu de trei ani și jumătate. 

Louise s-a născut în Moulins, Franța, însă are origini rusești și poloneze din partea bunicilor. Dansează de la 4 ani , atunci când și-a convins mama să o ducă la balet. A studiat intens baletul și a reușit să intre printre primii la cea mai prestigioasă școală din Lyon. Mama ei lucrează în primărie, iar tatăl este șef de șantier. Cosmin s-a atașat foarte mult de mama ei, care îl consideră băiatul ei. Louise l-a convins pe Cosmin să participe, după ce el i-a povestit de atâtea ori despre experiența lui la Românii au Talent.

Cei doi vor să-și întemeieze o familie, să facă mulți copii și să-și deschidă o școală de dans.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni