• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: GIM, ambasadorul luptei pentru dreptate. Parcursul său până în finala sezonului 11

Românii au talent 2021: GIM, ambasadorul luptei pentru dreptate. Parcursul său până în finala sezonului 11

Ghintan Ion Mihai, GIM, așa cum publicul l-a cunoscut este un puști de 19 ani, din Timișoara, cu o poveste de viață tulburătoare. 

Abandonat la orfelinat de la 9 luni, de unde a fugit când a mai crescut, refugiat în stradă, GIM a depășit orice provocare și a învățat să se ridice indiferent de greutăți. A fost singurul din orfelinat care mergea la liceu, locul în care a descoperit muzica... singurul lucru care-l relaxează. Viața dură pe care a trăit-o pe străzi l-a întărit și l-a făcut să compună, să învețe și să lupte pentru a ajunge cât mai sus! 

La prima sa apariție pe scenă, GIM a reușit să-i emoționeze pe jurați cu piesa sa, în care a inclus toată durerea, furia, dar și ambiția, acumulată de-a lungul anilor. Pentru GIM muzica a fost un refugiu, care l-a propulsat ulterior către un viitor la care doar a visat, acela de a cânta pe o scenă, în fața unui public numeros. 

”Muzica pentru mine înseamna: mama, tata, fratele...”, spune concurentul care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu. 

În semifinală, GIM a venit cu o altă piesă emoționantă, iar votul telespectatorilor l-a ajutat să ajungă în finala sezonului 11 Românii au talent. 

 

Vezi în materialul video de mai sus parcursul lui GIM în sezonul 11 Românii au talent


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni