Românii au talent 2021: Lucian Colareza a luat patru de DA pentru interpretarea sa impecabilă

Lucian este solist vocal la evenimente private. Chiar dacă e pandemie, spune că norocul lui este că locuiește în Constanța și acolo se găsește mai ușor muncă. 

Sora lui, care este mai mare cu 7 ani, a studiat vioara și pentru că nu avea timp de timp i-a sugerat să se bucure de copilărie și să nu se apuce de muzică. 

La 15 ani însă s-a dus singur la canto și nimeni nu i-a dat o șansă. A fost foarte ambițios, a recuperat anii pierduți și a demonstrat că e bun. La început, când mergea la evenimente se ruga de formație să-l lase să cânte și el o melodie. Apoi a început să meargă la festivaluri. 

Lucian a fost șase luni plecat în Spania, la unchii lui, iar acolo s-a îndrăgostit de muzica spaniolă, după ce i-a descoperit pe David Bisbal și Alejandro Sanz. 

A format o trupă cu câțiva oameni din Rep. Dominicana și așa a început să vorbească la perfecție limba spaniolă. Când David Bisbal a venit în România, Lucian i-a scris directoarei fan-clubului din România și așa a ajuns să cânte pe scenă cu preferatul său. 

Acum, Lucian își dorește o familie și vrea să fie tată. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni