Românii au talent 2021: Povestea de viață a rapperului GIM, care și-a vărsat durerea în muzică

Citeste mai mult despre: Romanii au talent, golden buzz, muzica,
Autor: Diana Oprea
Data: 22 Februarie 2021

Printre cele mai mari visuri ale lui Ghintan Ion Mihai este să deschidă o casă de copii, dar una total diferită de cea în care a crescut. Tânărul, care a impresionat o țară întreagă cu versurile lui, are o poveste de viață foarte tristă. 

A fost lăsat la orfelinat când avea 9 luni. De atunci, toată viața lui a fost haos. Nu a rezistat despărțirii de fratele lui, care a fost infiat, și a fugit de la casa de copii pe când avea doar 11 ani.

”Am stat trei ani de zile în stradă,(...) noi avem acolo în Timișoara niște țevi, am săpat dedesubt, am pus cartoane, păturici, să nu se simtă umezeala aia,...emană atâta căldură că puteam să stau și în pielea goală în timpul iernii. Iar când era foamea aia, făcea Dumnezeu, că altcineva nu putea să facă, să am mă..să primesc, știi...fără să cer”. În acea perioadă, tănărul spune că a lucrat cu ziua ca muncitor pe șantier. 

Școala a fost portița de salvare, care l-a determinat să meargă mai departe și să-și descopere pasiunea pentru muzică. 

Profesorii l-au ajutat și l-au ghidat să nu ajungă la cele mai negre vicii. Un profesor de teatru l-a ajutat să ajungă să se dezvolte și pe partea asta, așa că Gim a îndrăznit sa participe la un casting. Așa a ajuns să joace în serialul Hackerville.

Pentru tot binele de care a avut parte în viață, Ion îi mulțumește lui Dumnezeu. ”M-a ajutat Dumnezeu, m-a protejat, că alții sunt mult mai rău”, spune el. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies