• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Cezar Petrescu s-a bucurat de moment, chiar dacă n-a reușit să-i convingă pe jurați

Românii au talent 2022: Cezar Petrescu s-a bucurat de moment, chiar dacă n-a reușit să-i convingă pe jurați

Cezar este inginer la canalizări în oraș. Mama l-a botezat Cezar pentru că a fost născut prin cezariană, iar Napoleon i se trage de la un unchi care se numea așa.

A descoperit că are talent acum 40 de ani. Pasionat de muzica rock și văzând trupe ca Iris, Semnat M sau Holograf, a început să strângă oalele bunicii din casă și a început să bată cu andrelele în ele.

A cântat într-o trupă în liceu. În urmă cu 3 ani, după ce nu mai cântase de 35 de ani, a ajuns dintr-o intâmplare la casa de cultură din oraș și a bătut într-un set de tobe.

A fost totul atât de natural pentru el încât a decis să își mai dea o șansă. Nimeni nu a crezut în el și în pasiunea lui și chiar a avut probleme mari. 

Soția nu e de acord ca el să investească atâția bani în echipamente și nici vecinilor nu le pică atât de bine să îl audă mereu repetând.

A trecut peste părerile negative și chiar și-a mutat instrumentele la mama, ca să poată repeta în liniște. Nu are studii muzicale, nu știe să cânte după partitură și nu știe să citească notele. Este condus și dirijat doar de dorința sa de a ajunge să cânte în fața oamenilor. 

Cezar este căsătorit de 25 de ani. Soția este jurist la aceeași societate la care lucrează și el și îi multumește că îl acceptă, chiar dacă nu îl susține. Pasionat de tunning, are o mașină sport cu care se mândrește. Spune că sunt doar 10 în România.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni