• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: DJ Hugo Arthur, un copil talentat cu o poveste de viață incredibilă: Ne-ai dat knock-out

Românii au talent 2022: DJ Hugo Arthur, un copil talentat cu o poveste de viață incredibilă: Ne-ai dat knock-out

Hugo se consideră cel mai tânăr DJ din România. Pasiunea lui a pornit atunci când părinții i-au cumpărat primele scule de mixat. 

Au făcut aceste sacrificii pentru ca acesta să treacă mai ușor peste suferințele trăite la școală. Era batjocorit de colegi, udat, împins. A ales împreună cu părinții să se retragă din institutul de învățamânt.

În acest moment, Hugo face școala acasă împreună cu părinții săi și spune că nu simte lipsa copiilor. Nu are prieteni și spune că nu îi trebuie.

Au văzut că muzica îl liniștește și s-au gândit să investească in echipamente ce îl pot face pe Hugo să se dezvolte armonios. Chiar și-au vândut mașina pentru a-i cumpară echipamente mai bune (10.000 de euro pentru niște playere).

A început să exerseze aproape zilnic, să posteze pe Instagram și să primească laude de la DJ-ii adulți. În acest moment pune muzică doar acasă, însă visează să pună muzică la Tomorrowland.  Momentan este mic, nu are voie nici în public.

Părinții sunt antreprenori și își găsesc destul timp să se ocupe și de Hugo. 

Hugo a știut din prima săptămână să mânuiască instrumentele complexe de mixat. Spune că știe să punâ câteva mii de efecte pe piese și tranzițiile le face atât de bine încât nici nu îți dai seama când se schimbă piesa.

Jurații au fost vrăjiți de puștiul care a mixat la platane legat la ochi. Toți patru l-au aplaudat în picioare și l-au răsplătit cu 4 de DA.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni