Românii au talent 2022 FINALA: Ana-Maria Mircea și-a etalat calitățile vocale cu o interpretare memorabilă

Data: 27 Mai 2022

Vineri seara, în marea finală Românii au talent, Ana-Maria Mircea a făcut, încă o dată, o demonstrație uluitoare de talent. Tânăra a interpretat melodia "Până când nu te iubeam" a Mariei Tănase.

Mihai Bobonete: “Absolut uluitor! A fost ceva senzațional! Ai depășit și interpretarea celor de la Pink Martini. Varianta ta este acum preferata mea! Cred că va fi unul dintre principalele momente virale de la Românii au talent!”

Andra: “Eu din preselecții am asociat-o pe Ana-Maria cu Maria Tănase! Ai cântat așa de frumos! Nu ai cum cu vocea asta să nu-i cucerești pe cei de acasă! Te iubesc!”

Talentul a fost descoperit de către mama ei. Așa că a luat decizia de a o duce la cursuri la Palatul Copiilor. De acolo, cariera Anei a explodat. 

Cântă cu mult aplomb la fiecare festival la care participă. În consecință, câștiga tot timpul un premiu. Talentul e de la Dumnezeu. Nu cântă nimeni în familie. Tata este cadru militar, iar mama este casnică.  

Colegii de școală se mândresc cu Ana-Maria, care este un fel de star local. 

Ana-Maria este pasionată și de design vestimentar și face schițe de haine. Și-a făcut o fustă de care este extrem de mândră. Face și un curs la Galați și speră să ajungă precum  Coco Chanel.

Îi place să își asorteze hainele, să se îmbrace după ultima modă. A fost influențată și de sora ei, Cristina Mircea, influencer pe instagram. Și Ana și-ar dori să devină influencer, dar cu muzica populară.

Dacă vrei ca Ana-Maria Mircea să câștige trofeul Românii au talent, o poți vota AICI după START VOT

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies