Românii au talent 2022 FINALA: Aurel Niamțu, aplaudat în picioare de jurați: "Publicul vă iubește!"

Autor: Alina Popa
Data: 27 Mai 2022

Aurel Niamțu a oferit o nouă interpretare emoționantă pe scena talentelor. Artistul a cântat melodia “Mă-ntorc acasă”.

„Voi m-ați reinventat pe mine ca artist. Nu o să vă uit toată viața!”, a spus Aurel înainte de a urca pe scenă. 

Andra: “Sunt extrem de fericită! Emoționată! Vocea ta m-a dus cu gândul la Tom Jones, la Aurelian Andreescu. Sunteți trecut la vocile mele preferate! (...) Așa cum am promis, după această emisiune îmi doresc o colaborare cu dvs. Publicul vă iubește! Vom vedea ce va fi în seara asta”. 

Mihai Bobonete: “Aveți o voce atât de tânără! Mai aveți multe de spus. Participarea la Românii au talent este de fapt lansarea carierei dumneavoastră!”

Aurel cânta de 52 de ani. Din asta a trăit toată viața. Moștenește talentul de la mama. 

Soția lui, cu care are doi băieți, era mândră de el. Cântă și băiatul cel mic. A cântat la sute de evenimente. Din 1969 a concert la Sala Palatului cu toate vedetele României de la acea vreme. A apărut deseori la TV.

Are o căsuță, unde pune roșii, cartofi și tunde iarba. Joacă și fotbal cu prietenii. A fost profesionist la Echipa Politehnică Iași. În 1973 a participat la o emisiune de tineret: Teletop 73, unde a luat trofeul. Când s-a căsătorit și când s-au născut cei doi băieți a fost cel mai fericit. 

În preselecții, Andra a apăsat Golden Buzz-ul și l-a trimis pe Aurel direct în semifinale: “Nu se putea altfel! Nu se putea fără Golden Buzz. Sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu unei voci ca a asta... Cântă de o viață, dar mulți am aflat abia acum de el”.

Interpretarea din semifinală a ajuns la inimile telespectatorilor, care l-au votat și l-au trimis în marea finală. 

Dacă vrei ca Aurel Niamțu să câștige marea finală Românii au talent, votează-l AICI după START VOT

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies