Românii au talent 2022 FINALA: Darius Mabda i-a hipnotizat pe jurați: “Ai fost senzațional! Au fost cadre de film”

Autor: Alina Popa
Data: 27 Mai 2022

Darius Mabda a demonstrat încă o dată că locul lui este pe scenă și că-l așteaptă un viitor promițător. Tânărul a oferit un moment emoționant pe scena talentelor, alegând să danseze pe melodia “In Your Room”, a trupei Depeche Mode.  

Mihai Bobonete: “Nici nu se putea termina mai frumos finala asta! Ai fost senzațional! Au fost cadre de film pe scenă! Eu nu am niciun dubiu că tu nu vei fi câștigătorul sezonul 12!”

Dragoș Bucur: “După mine ești câștigătorul ediției de anul acesta!”

Darius Mabda vine din Oradea. A început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut parinților să-l ducă la o școală. 

În București a participat la diverse workshopuri de dans. A facut cursuri și cu Oana Ioniță. 

A participat la diverse competiții de dans, în țară și  în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă tot locul 1. I-ar plăcea să danseze pentru Antonia, Alina Eremia, Ami și Andra. 

„De la mine ai cu toată dragostea 1000 de DA”, i-a spus Andi Moisescu, în preselecții, iar Mihai Bobonete a apăsat Golden Buzz-ul și l-a trimis direct în semifinale. 

Telespectatorii au fost cuceriți imediat de talentul lui Darius, iar voturile obținute în semifinală l-au trimis în marea finală.

Dacă vrei ca Darius Mabda să câștige marea finală Românii au talent, votează-l AICI după START VOT

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies