• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022 FINALA: Martina Meola, interpretare de basm la pian. ”Tu ești fenomenul acestei emisiuni”

Românii au talent 2022 FINALA: Martina Meola, interpretare de basm la pian. ”Tu ești fenomenul acestei emisiuni”

Vineri seara, în marea finală Românii au talent, Martina Meola a avut o prestație uluitoare, aplaudată îndelung de juriu și public. 

Andra: ”Tu ești preferata mea din acest sezon. Nu ai cum să nu apreciezi un astfel de talent”

Andi Moisescu: „Ești un pianist desăvârșit. Tu ești fenomenul acestei emisiuni. Am fost cutremurat de felul în care ai închis această partitură. Eu aș fi realmente măgulit dacă talentul tău ar fi recunoscut drept cel mai mare talent al acestui sezon”.

Adorabila Martina Meola a strălucit pe scena primei semifinale Românii au talent. Fetița care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș a avut o interpretare magistrală la pian, legată la ochi. 

Jurații au aplaudat-o în picioare pe micuța pianistă. “Martina este un fenomen extrem de rar! Ce am văzut noi este de domeniul irealului. Același balet pe clape (...) Eu cred că acesta este un număr demn să câștige emisiunea Românii au talent”, a spus atunci Andi Moisescu. 

"Eu m-am simțit ca și cum aș fi în finală! Ești un dar pentru noi. Îți prevăd un viitor foarte frumos!”, a adăugat Andra.

Talentul ei înseamnă tot. Martina susține că un singur procent este talent și 99 de procente reprezintă muncă. Ea a mers la primul concurs cand avea 6 ani și a luat locul 1. La preselecțiile Românii au talent, Martina a ridicat toată sala în picioare, iar jurații au aplaudat-o minute în șir. 

Dacă vrei ca Martina Meola să câștige trofeul Românii au talent, o poți vota AICI după START VOT

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni