• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022 FINALA: Raisa Radu a ridicat juriul în picioare cu timbrul ei special: "Vocea ta sună dumnezeiește!"

Românii au talent 2022 FINALA: Raisa Radu a ridicat juriul în picioare cu timbrul ei special: "Vocea ta sună dumnezeiește!"

Vineri seara, în marea finală, Raisa Radu a încântat din nou juriul și publicul, cu un moment unic pe scena Românii au talent. 

Raisa a interpretat melodia Family Portrait a artistei Pink.

Andi: “Nu știu dacă de acasă se simte la fel, dar aici ai reușit să declanșezi o emoție incredibilă! Am simțit că a venit din tine tot. Am simțit unde prin corp de la început și până la final”.

Mihai Bobonete: “Eu cred că muzica pentru tine este forma de terapie care te face să fii varianta ta cea mai bună. Ești făcută pentru așa ceva. Vocea ta sună dumnezeiește. Sper să câștigi Românii au talent”.

Raisa Radu a demonstrat că-și merită locul în semifinalele Românii au talent 2022. Tânăra a avut o interpretare impecabilă pe scena talentelor. În preselecții, Raisa a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete. 

"Sunt atât de mulți care iubesc interpretarea sa! Ești foarte talentată! Ești făcută pentru scenă!”, i-a spus Andra după prestația din semifinală. 

“Momentul a arătat uluitor! Ți-a ieșit foarte bine! Eu cred că tu vei merge mai departe în seara asta. Sunt convinsă!", a adăugat atunci Bobonete. Și nu s-a înșelat, pentru că Raisa face parte din cei 11 concurenți care au ajuns în marea finală. 

Deși nu are studii muzicale, la preselecțiile Românii au talent, Raisa i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. Mihai Bobonete a fost atât de impresionat de interpretarea sa încât a apăsat Golden Buzz-ul. 

Cel mai mare vis al Raisei este să reușească în muzică, să devină cântăreață. Nu crede că este dezavantajată că nu are studii muzicale, pentru că la ea muzica vine din suflet.  

Dacă vrei ca Raisa Radu să câștige trofeul Românii au talent, o poți vota AICI după START VOT

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni