Românii au talent 2022 FINALA: X-treme Brothers au ținut publicul și juriul cu sufletul la gură

Băieții de la X-treme Brothers și-au arătat forța printr-o prestație urmărită cu sufletul la gură de jurați.

Dragoș Bucur: ”Am remarcat că sunteți îmbrăcați ca Bobo. Este ușor să ne uităm, dar este greu să ne imaginăm câtă muncă este în spatele a ceea ce vedem”.

Andra: ”Ne țin cu sufletul la gură de fiecare dată, din toată punctele de vedere. Nu ne-ați dezamăgit. Sunteți ca un puzzle uman, dar cu mușchi”.

X-treme Brothers înseamnă: Coman Laurențiu, Coman Valentin și Dobre Ionuț. Lucrează împreună de 15 ani și întotdeauna le-a plăcut să facă lucruri extreme.

S-au cunoscut în 2002 la battle-uri de break dance, în trupe rivale. În 2009 s-au apucat de acrobații. Tot ce au făcut este autodidact, s-au inspirat de pe internet. Apreciază patru frați din Italia: Pelegrini Brothers, cu care sunt și buni prieteni. 

Au fost în Australia, Malaysia, Elveția, Germania, au ratat doar 2-3 țări europene, în rest au fost în toate. Au medalii de aur, argint și bronz. Anul trecut s-au întors din Las Vegas. Au dat un singur spectacol acolo și a venit pandemia. Aveau contract pe 5 ani, iar acum speră să se poată întoarce când se termină pandemia. 

În preselecții, băieții de la X-treme Brothers au fost aplaudați în picioare de jurați și întreaga sală. Mihai Bobonete le-a spus: „M-aș uita la voi o oră. Mi se pare incredibil! Acum înțeleg de ce ați semnat pe 5 ani la Las Vegas...Sunteți foarte buni!”.

Un moment la fel de spectaculos au prezentat și-n semifinală. Jurații au decis atunci să le ofere wild card-ul și astfel un loc în marea finală Românii au talent. 

Dacă vrei ca X-treme Brothers să câștige marea finală Românii au talent, votează-i AICI după START VOT

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni