• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Gheorghe Albețel a venit pe scenă ca să-și îndeplinească un vis din copilărie

Românii au talent 2022: Gheorghe Albețel a venit pe scenă ca să-și îndeplinească un vis din copilărie

Gheorghe este din Bistrița Năsăud și lucrează ca agent de securitate. În copilărie cânta în corul școlii. Nu a făcut cursuri de canto, este autodidact.

Crede că seamănă cu mama sa pentru că ea cânta la evenimente. Părinții sunt decedati, iar soția nu prea îl susține. Femeia spune că este prea în vârstă pentru o carieră în muzică. Fiul de 30 ani îi urmează pașii și cântă la vioară. L-a dat la Liceul de Muzică, acum este plecat in Elveția, unde lucrează ca și manager la un restaurant.

Este pasionat de gastronomie, a făcut cursuri de bucătar dar nu a reușit în acest domeniu. Acum lucrează ca agent de pază. Acasă el gătește, nu o lasă pe sotie. Gheorghe este mai meticulos și preferă să gătească singur. Merge la sala de fitness, face sport. A slăbit 13 kg în 3 luni.

A venit la Românii au talent ca să își îndeplinească un vis al său din copilărie.  Iubește scena și spune că pentru el nu conteaza dacă trece sau nu.

Chiar dacă a primit patru NU, jurații l-au felicitat pentru curajul său. 

Andi: „Atunci când dăm NU, nu înseamnă neapărat că e rău, înseamnă că ne-am dumirit. Stați liniștit, că nu e niciun capăt de țară. Eu cred că doar așa ne putem descoperi... încercând. Încercându-ne limitele și încercând să le depășim, iar faptul că dvs. ați încercat o limită și ați venit aici pentru a o depăși e un lucru admirabil. Credeți-mă! (...) Rămâneți cu o amintire plăcută, domnule Albețel”.

Vezi momentul integral pe VOYO

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni