Românii au talent 2022: Larry Freddy, apariție excentrică în fața juraților: "Ne-ai adus aminte de Revelion!"

Citeste mai mult despre: Larry Freddy, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data: 22 Aprilie 2022

Larry Freddy, pe numele real Răzvan Ghiță, e actor, interpret de muzică ușoară și asistent medical. Va presta cu un cuplet artistic gen teatru de revistă.

Talentul lui este actorie tip musical. Dar nu-i place să danseze. Crede că moștenește talentul de la tatăl său, care a decedat. Acest talent înseamnă pentru el un mod de a trăi, un motiv de a fi. 

Este absolvent al Academiei de Arte Luceafărul București și licențiat la Universitatea de Artă Teatrală și Cinema Tg. Mureș. 

Idolii săi sunt Mireille Matieu, Maurice Chevalier, Marina Florea, Corina Chiriac și Silvia Dumitrescu. A mai fost la câteva festivaluri în calitate de participant și a luat premii speciale. A luat și premiul 1 la emisiunea Stea pentru o zi la TVR 1, în 1998. Atuul lui este fața. Visul lui este să cânte și să facă actorie.

Cel mai fericit moment din viață lui, și cel mai important, este că s-a născut. Peste vreo 5 ani va ieși la pensie și atunci chiar vrea să se ocupe serios de carieră. Vrea să cânte și să joace. O altă dorința este să slăbească.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies