• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Lucian Pășcan, pompierul care cântă și compune: „Mi-a mers la inimă momentul tău”

Românii au talent 2022: Lucian Pășcan, pompierul care cântă și compune: „Mi-a mers la inimă momentul tău”

Lucian lucrează ca pompier la ISU Miercurea Ciuc. Este pompier de 15 ani și spune că a ales să facă acest lucru mai mult pentru a avea un loc de muncă.

După primele intervenții a ințeles că a fi pompier este mai mult de atât, este o vocație. Are zeci de mii de intervenții și spune că are o satisfacție foarte mare când vede că îi poate ajuta pe cei în suferință.

De mic copil cântă. A fost într-o formație de muzică populară. A început ca dansator, însă îi plăcea când vedea colegii cântand la acordeon. A învățat și el acordeonul. A fost primul instrument pe care l-a învățat singur. În liceu a făcut parte dintr-o trupă pop, unde cânta la tobe. 

În acest moment cântă la clape, instrument pe care l-a învățat tot singur. A învățat să cânte cu vocea tot singur. Și-a făcut un mini studio acasă, unde își înregistrează cântecele compuse tot de el. Are un canal de Youtube în care postează compozițiile proprii.

A venit la Românii au talent să își implinească un mare vis, acela de a cânta pe scenă. Soția și fetele sale îl susțin, însă Lucian nu le-a zis că vine la audiții. Nu știe ce rezultat va avea și nu vrea să le dezamăgească.

Acum, Lucian a primit confirmarea talentului și din partea juraților. Pompierul a primit 4 de DA și l-a emoționat teribil pe Mihai Bobonete. El a cântat piesa lui Calum Scott: You are the reason. 

„E bine că ai venit să arăți întregii țări ce poți! Mi-a mers la inimă momentul tău!”, i-a spus Mihai Bobonete.

Andra: “Simplu, frumos, cu emoție. Asta am simțit! Foarte frumos!”

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni