Românii au talent 2022: Marius Mateș, o poveste despre încercările vieții în pași de dans

Citeste mai mult despre: Marius Mates, Romanii au talent 2022,
Autor: Alina Popa
Data: 18 Martie 2022

Marius lucrează 8 ore pe zi în marketing și 8 ore la compania lui de dans. Spune că talentul lui e mai mult muncă.

A început de la Casa de Cultura din Bacău, apoi după ce a câștigat de trei ori la rând cupa Red Bull, a dansat pe diferite scene internaționale. 

Recent, în 2019 a făcut parte dintr-un eveniment pentru Olimpiadele din 2024. Apoi a ajuns în Anglia și stă acolo de 11 ani. Așa a ajuns să danseze pe scene cum ar fi Sadler’s Wells.

Recent a făcut o coregrafie pentru prințul Charles, în Țara Galilor. Prințul venise în vizită, iar Marius a lucrat cu anumite organizații din oraș pentru a face ceremonia de deschidere. A făcut o coregrafie cu forme de sport extrem.

Visul lui ar fi să poată inspira copiii sau persoanele care au posibilități mai puține, să descopere acest dans. A fost și în China la olimpiade. A ieșit pe locul 19, a fost prima dată când s-a ținut Olimpiada de Breaking cu 122 de țări.

Tatăl lui Marius a plecat în Israel, când Marius s-a născut și l-a cunoscut abia când avea 5 ani și sora lui 3 ani. Mama lui a plecat și ea din țara când avea el 14 ani. Tata era deja în Italia și a mers și ea după el. Marius a rămas acasă cu sora și cu verișoara lui. Dansul l-a ajutat foarte mult să vadă viață într-un alt mod, să aibă o energie pozitivă.

Andi: “Tu ești excepțional!”

Mihai Bobonete: “Mi-a plăcut atât de tare încât nu puteam să mă mișc. Am rămas înlemnit!”.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies