Românii au talent 2022: Martina Meola a primit Golden Buzz de la Smiley și Bartoș: E ca și cum te-ai uita la o cometă!

Autor: Alina Popa
Data: 19 Februarie 2022

După ce s-a jucat timp de un an cu un pian de jucărie, la 5 ani a primit primul pian electric. A început cursurile de pian intrând întâmplator într-o școală de muzică pe când se plimba cu mama ei.

Talentul ei înseamnă tot. Susține că un singur procent este talentul și 99 de procente reprezintă muncă. A mers la primul concurs cand avea 6 ani și a luat locul 1.

Nu se gândește dacă o să câștige, o interesează să ajungă la inimile celor in public și să ofere tot ce poate ea mai frumos. Atuul ei este că muncește enorm.

Un moment special pentru ea a fost când a cântat prima dată cu orchestra, concertul lui Bach în 3 părți. A fost foarte bucuroasă.

Visul ei este ca ea și părinții ei să fie sănătoși în continuare. De fapt, își dorește ca toată lumea să fie sănătoasă, mai ales acum în contextul pandemiei.

Dacă ar câștiga, cu banii primiți ar ajuta Școala Muzicală de Artă să facă o scenă mai frumoasă. Ar da bani și pentru Filarmonica Națională din Chișinău. Ar vrea să o construiască din nou pentru că a ars. 

Martina a ridicat toată sala în picioare, iar jurații au aplaudat-o minute în șir. 

Andi: “Ce ne-ai făcut, Martina? Nu-mi dau seama cât de mult realizezi tu cât ești de valoroasă și talentată! Dacă la 8 ani, tu cânți așa…Eu cred că tu ești deasupra întâmplărilor firești care au loc pe scenă și faci parte dintr-o categorie extrem de selectă de fenomene. Azi am avut șansa uriașă de a vedea cu ochii noștri un fenomen, iar fenomenul ăla ești tu!”.

Mihai Bobonete: “Uluitoare! Efectiv nu se mai mișca nimeni în scaune!”

Smiley: “E ca și cum te-ai uita la o cometă!”. Smiley și Bartoș au apăsat butonul auriu, iar Martina a izbucnit în lacrimi. 

Vezi întreaga prestație pe VOYO.

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies