Românii au talent 2022 - semifinala 2. Aurel Niamțu a ridicat juriul în picioare. ”Atâta emoție!”

Data: 20 Mai 2022

Vineri seara, în cea de-a doua semifinală Românii au talent, Aurel Niamțu a cucerit din nou publicul și jurații cu interpretarea sa.

Jurații au comentat momentul lui din semifinală. 

Mihai Bobonete: ”Promit că nu vă fac să plângeți. Vă mulțumesc că existați, că aveți o voce atât de părintească! Sunteți preferatul meu de la Românii au talent”

Dragoș Bucur: ”Cred că s-a făcut o nedreptate... Toți au spus că la 72 de ani sunteți extraordinar... Dvs sunteți un artist impecabil. Ce-mi place cel mai mult este că se vede că vă place să fiți pe scenă”

Andra: ”Atâta emoție în această voce. Atât regret că nu v-am cunoscut până acum. Mi se pare nedrept că până acum nu vă știam... Facem o piesă în duet”.

Andi Moisescu: „Țin să remarc căldura vocii dvs și experiența pe care o aveți atunci când cântați”


Aurel cânta de 52 de ani. Din asta a trăit toată viața. Moștenește talentul de la mama. 

Soția lui, cu care are doi băieți, era mândră de el. Cântă și băiatul cel mic. A cântat la sute de evenimente. Din 1969 a concert la Sala Palatului cu toate vedetele României de la acea vreme. A apărut deseori la TV.

Are o căsuță, unde pune roșii, cartofi și tunde iarba. Joacă și fotbal cu prietenii. A fost profesionist la Echipa Politehnică Iași.

În 1973 a participat la o emisiune de tineret: Teletop 73, unde a luat trofeul. Când s-a căsătorit și când s-au născut cei doi băieți a fost cel mai fericit. 

A venit să se consoleze după dispariția soției. I-ar fi plăcut să vină și băiatul, să facă un duet, dar are alt eveniment.

“E un moment unic în istoria emisiunii! E un moment de-a dreptul magic”, a spus Andi.

Andra a apăsat Golden Buzz-ul și l-a trimis pe Aurel direct în semifinale: “Nu se putea altfel! Nu se putea fără Golden Buzz. Sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu unei voci ca a asta... Cântă de o viață, dar mulți am aflat abia acum de el”.

Dacă v-a plăcut numărul lui Aurel Niamțu, îl puteți vota AICI după START VOT

Show-ul poate fi urmărit, în direct, și pe VOYO.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies