• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023: Andrea Fedi a stârnit hohote de râs la masa juriului cu momentul său: "30 de secunde fenomenale!"

Românii au talent 2023: Andrea Fedi a stârnit hohote de râs la masa juriului cu momentul său: "30 de secunde fenomenale!"

Numele lui este Andrea Fedi, dar i se spune “Katastrofa”. Este un artist care își prezintă meșteșugul peste tot: pe stradă, în teatre. Oriunde poate juca. Nu știe exact care este talentul său, dar oamenii l-au îndemnat să facă spectacol încă de când era mic și chiar asta a și făcut.

Nu știe exact care este natura talentului său, dar știe că de câte ori are un spectacol, este fericit atât el, cât și oamenii care îl urmăresc.

Andrea Fedi are 41 de ani, este din Livorno, Italia, și a absolvit cu succes Academia de Teatru. A jucat câțiva ani în spectacole de teatru clasic, dar nu a fost pentru el.

Își dorea să facă oamenii să râdă și, prin urmare, a început să studieze clovnerie pe cont propriu. Nu crede că poate câștiga acest concurs, dar cu siguranță va pregăti ceva special. 

Cel mai mare vis al său este să poată continua să facă ceea ce îi place cât mai mult timp în toate colțurile lumii. 

Cel mai important moment pentru el rămâne momentul în care a jucat pentru prima oară în fața unui public, iar cel mai fericit moment este acela când a devenit tătic de gemeni.

Dacă ar câștiga, ar vrea să meargă într-o vacanță lungă și să își cumpere recuzita pentru spectacolul lui.

Andrea a sosit pe scenă cu o valiză, din care a scos o jucărie "găină" pentru căței. Ce a urmat a stârnit hohote de râs la masa juriului. 

Mihai Bobonete: Au fost 30 de secunde fenomenale! Ce demență! Nu-mi vine să cred!"

Vezi momentul lui Andrea de la Românii au talent, sezonul 13, în materialul VIDEO de mai sus. Emisiunea se vede și pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni