Românii au talent 2023: Bianca Badea, balerina care visează la cele mai mari scene ale lumii

Autor: Diana Oprea
Data: 10 Martie 2023

Bianca are 16 ani și este elevă la Liceul de Coregrafie “Floria Capsali”. Ea practică balet de performanță și visează să danseze pe cele mai mari scene ale lumii. 

  • balerina Bianca Badea la Romanii au talent 2023

Bianca Badea a descoperit că are acest talent de mică. La vârsta de trei ani a pășit pentru prima dată într-o sala de balet, dupa ce a fascinat-o un desen animat.  

Tatăl este cel care a îndrumat-o și a sprijinit-o enorm, pentru ca ea să ajungă la performanță. 

Bianca a participat la nenumărate concursuri naționale și internaționale, dar și la campionate europene și mondiale.

Printre cele mai fericite momete din viața ei se numără participarea la campionatele mondiale și, de asemenea, atunci când a primit Golden Buzz-ul de la Andra în sezonul 8 Românii au talent. Toate acestea au venit ca o răsplată pentru toți anii petrecuți în sala de balet. 

O pasionează partea de social media, îi place să posteze pe rețelele de socializare, face chiar și vlogguri pentru canalul ei de Youtube.

La fel ca și în sezonul 8, Bianca a fost aplaudată în picioare în ediția de anul acesta

„Eu sunt emoționată acum. Îmi dau seama cât de repede trec anii. Erai atât de micuță. Acum ești o domnișoară foarte frumoasă, domini scena. Oferindu-i Golden Buzz-ul meu în sezonul 8, am simțit că i-am dat inima mea și a rămas la ea”, a menționat Andra. 

„Cred că ai făcut o alegere foarte bună. Numărul este foarte frumos. Talentul este acolo, nu a dispărut niciodată”, a comentat Dragoș Bucur. 

„A fost o reprezentație la un nivel foarte înalt, mi-a făcut plăcere”, a spus Andi Moisescu. 
 

Vezi emisiunea în avans pe VOYO


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies