• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023. Chloe Crawford, magiciana din Las Vegas care l-a convins imediat pe Mihai Bobonete să-i dea un „DA”

Românii au talent 2023. Chloe Crawford, magiciana din Las Vegas care l-a convins imediat pe Mihai Bobonete să-i dea un „DA”

Chloe Crawford are 34 de ani și vine din Las Vegas (SUA). Magiciana l-a cucerit total pe Mihai Bobonete, care a fost invitat pe scenă, ca să urmărească de aproape numărul ei. 

La 4 ani, Chloe Crawford și-a deoscoperit prima dragoste, dansul, în special baletul. La doar 5 ani, a evoluat, în direct pe scenă, la Teatrul King, în orașul natal, în fața a peste 2000 de oameni. S-a îndrăgostit de spectacol și a continuat să-și extindă cunoștințele despre artele teatrale către discipline precum balet, jazz, actorie și acrobații aeriene.

În 2012, Chloé s-a mutat în Las Vegas, unde a jucat în spectacolul premiat Fantasy, la Luxor Hotel & Casino. 

În timp ce se afla în Las Vegas, ea și-a descoperit pasiunea pentru magie. Atunci și-a seama câți magicieni bărbați jucau pe Strip de Las Vegas și cât de puține femei erau în această industrie.

În 2015, ea a devenit prima femeie magician care a avut succes la Britain’s Got Talent, deschizând calea altor femei care lucrează în acest domeniu. În 2018, ea a debutat pe Broadway. 

Își propune să influențeze publicul prin demonstrațiile ei folosind dansul, magia și povestirea într-un mod care nu a mai fost văzut până acum. 


„Este mai multe decât un număr de magie. Îmi închipui că este un truc în spate, e foarte mult exercițiu, dar senzația este foarte puternică. M-am trezit că stau ca fraieru așa și mă strâmb ”, a comentat Dragoș Bucur momentul. 

„Eram sigur că va fi ceva spectaculos, eu nu m-am gândit că o să te tai”, a adăugat Mihai Bobonete. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 
Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni