Românii au talent 2023: Clubul Sportiv Liga de Est, demonstrație de forță și disciplină pe scenă: "A fost exact ca-n filme"

Autor: Alina Popa
Data: 27 Ianuarie 2023

Coordonatorul grupului este Mihai Hondru. Dincolo de viaţa sportivă de vârf, Mihai Hondru nu a renunţat niciodată la meseria sa de asistent medical  pe care o practică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui încă din 1990. 

Mihai Hondru a decoperit artele marţiale din filmele cu Bruce Lee, pe când era doar copil şi mergea cu prietenii la videotecă. După ce viziona filmele, încerca să imite mişcările marelui actor. Ceea ce părea o joacă, s-a transformat într-o pasiune la care nu avea să mai renunţe vreodată. 

Mihai Hondru a învăţat primele mişcări profesioniste de arte marţiale în timpul liceului. A fost admis la Liceul Sanitar din Suceava, iar un prieten de-al său învăţa acest sport pe ascuns de la un arab, în perioada comunistă fiind interzisă practicarea artelor marţiale. Seara, când revenea în cameră, repeta cu Mihai mişcările ce le învăţase în timpul zilei.

După absolvirea liceului, Mihai a revenit în oraşul natal, la Vaslui, unde, după Revoluţie, s-a înfiinţat clubul de taekwondo „Voinţa”. A devenit membru al clubului şi a intrat în competiţii după doar patru luni de antrenamente.

Vezi momentul celor de la Club Sportiv Liga de Est în materialul VIDEO de mai sus

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies