Românii au talent 2023: Daria și Alexandru Hîncu și-au spus povestea în versuri și au emoționat o sală întreagă

Autor: Alina Popa
Data: 27 Ianuarie 2023

Alexandru Hîncu a venit pe scena de la Românii au talent cu fetița lui, Daria. Amândoi cântă și sunt din Tecuci. 

Daria a descoperit că poate să cânte când era micuță. Îl vedea pe tatăl ei și încerca să îl imite. Tatăl ei este rapper, cu numele de scenă „Articolul 22”. Ea cântă pop de obicei, dar încearcă să facă și rap împreună cu tatăl ei.

Cu muzica pop are succes și câștigă destul de multe trofee. La un festival din Piatra Neamț, când a primit trofeul cel mare, a căzut în genunchi și a început să plângă de fericire, deoarece își dorește foarte mult să devină cântăreață.

Alexandru avea doar 21 de ani când a devenit tată. A trecut prin niște perioade extrem de dificile în care era disperat să aducă lapte și mâncare pentru copil. Noaptea muncea ca paznic în cimitir, iar ziua distribuia lapte și corn școlilor. Nu regretă că a făcut asta, însă îi pare rău că o perioadă mare de timp a muncit în străinătate și a pierdut momente din viața copiilor săi. Acum e fericit, mai au o fată în vârstă de 5 ani .

Alexandru face rap de mult timp, însă nu a apucat să își trăiască visul, pentru a preferat să pună familia pe primul loc. 

Prestația celor doi i-a impresionat și emoționat pe jurați.  

Andra: "A fost foarte special momentul vostru!"

Vezi momentul lor în materialul VIDEO de mai sus. Emisiunea se vede și pe VOYO


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies