• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023: Dumitru Hermeneanu, pensionarul de 87 de ani care a stârnit lacrimi în sală cu un monolog emoționant

Românii au talent 2023: Dumitru Hermeneanu, pensionarul de 87 de ani care a stârnit lacrimi în sală cu un monolog emoționant

E fericit că memoria nu-l lasă nici acum, deși are 87 de ani. Dumitru Hermeneanu, pensionarul din Zărnești a revenit la Românii au talent, după ce a participat și în sezonul 11. De data aceasta, a stârnit lacrimi în public cu un monolog emoționant, pe care i l-a dedicat soției care s-a stins din viață. 

Dumitru Hermeneanu a fost actor la Teatrul de Estradă Deva. A jucat în multe turnee cu Stela Popescu, cu Radu Lian, cu Tică Hanea, etc. Soția era secretară într-o întreprindere, dar îi plăcea arta și teatrul. A jucat și ea în câteva spectacole. 

Pe lângă teatru, toată viața Dumitru Hermeneanu a fost pasionat de muzică. Îi place să cânte la chitară, studiind la Școala Populară de Arte. Nu a mers mai departe cu muzica, pentru că teatrul a fost pasiunea lui și i-a dăruit momente de neuitat.

Locuiește împreună cu fiul său și cu nepoții în Zărnești, județul Brașov. 

Concurentul s-a bucurat de aprecierea juriului, câștigând 4 de „DA”. Vezi comentariile lui Andra, Andi, Bobonete și Dragoș în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni