Românii au talent 2023 FINALA. Bianca Avram, demonstrație de grație în ultima prestație a serii

„Nu am niciun dubiu că vei ajunge în finală!”, i-a spus Mihai Bobonete Biancăi Avram, după momentul impresionant de dans contemporan din semifinală. Și a avut dreptate! Adolescenta a uluit din nou juriul și publicul cu un moment senzațional de dans în marea finală. 

Juriul a fost extrem de impresionat și a apreciat prestația Biancăi Avram. 

Andi Moisescu: ”Fiecare își va alege numărul favorit... Numărul tău a avut o forță cu totul aparte” 

Dragoș Bucur: ”Îi compătimesc pe cei de acasă pentru cum urmează să voteze”.

Mihai Bobonete: ”Mi-ai dat încrederea că istoria se poate repeta”

În audițiile Românii au talent, Bianca Avram l-a făcut pe Mihai Bobonete să apese Golden Buzz-ul care a trimis-o direct în semifinale. Acolo a primit ropote de aplauze pentru numărul impresionant de dans contemporan, iar telespectatorii au votat-o și i-au oferit un loc în Marea Finală. 

A fost la peste 20 de concursuri, pentru care părinții au făcut eforturi uriașe. Bianca și-a dorit mereu să fie pe scena Românii au Talent, însă nu a crezut vreodată că va primi Golden Buzz.

Bianca și-a descoperit pasiunea pentru dans modern în clasa a II-a, urmând ca în clasa a IX-a să se înscrie la liceul de coregrafie, acolo unde a făcut balet și dans contemporan. Ulterior, tânăra a realizat că ar avea nevoie și de gimnastică pentru ca momentele ei să fie cu adevăraț unice, astfel a urmat și această disciplină timp de un an.

Deși are doar 16 ani, Bianca se consideră dură în dans, cu mișcări bruște, ușor băiețoasă și mult mai matură decât ar trebui să fie la vârsta ei. Aceasta are două surori mai mici, de 8, respectiv 1 an jumătate, de care are grijă atunci când mama lor este la serviciu.

Cu toate că este o fire destul de timidă la început, odată ce o cunoști, Bianca devine cea mai amuzantă persoană a grupului de prieteni. Tânăra de 16 ani visează să ajungă cel mai mare coregraf al lumii și să trăiască în Barcelona.

Tu alegi câștigătorul Românii au talent, sezonul 13! Dacă BIANCA AVRAM este favorita ta, voteaz-o online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 12 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Cu experiența 360 powered by Vodafone EasyTech, poți urmări FINALA Românii au talent așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Poți face parte din magie din confortul casei tale sau de oriunde vrei tu. Totul este la doar un click distanță!

Te așteptăm pe https://www.protv.ro/romaniiautalent/vodafone360. Cu ajutorul unei camere 360, poți face un tur virtual al platoului Românii au talent și poți urmări prestația concurenților ca și cum ai fi în prima linie a scenei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni