• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 FINALA. Carina Veghiu, aplaudată în picioare de juriu și public! ”Ne-ai uimit pe toți”

Românii au talent 2023 FINALA. Carina Veghiu, aplaudată în picioare de juriu și public! ”Ne-ai uimit pe toți”

Andra i-a spus că este vocea ei preferată din tot concursul, iar Andi Moisescu i-a oferit un Golden Buzz atunci când a auzit-o în audiții. Carina Veghiu a primit unicul wildcard de la jurați și n-a dezamăgit în marea finală Românii au talent. 

Juriul a fost extrem de impresionat și a apreciat prestația Carinei Veghiu. 

Andra: ”Mie mi se pare incredibil cum reușești, la 11 ani, să o cânți atât de bine! Tu ai esențialul: Vocea asta dumnezeiască!”

Andi Moisescu: ”Este admirabil să vedem una dintre cele mai frumoase piese de dragoste cântată de un copil”

Dragoș Bucur: ”Mă bucur foarte mult că a ajuns la tine acest wild card. Ești făcută pentru scenă”

Mihai Bobonete: ”Eu cred că meritam și o doină la ce voce ai! Bravo, felicitări!”

Carina Veghiu este din Ploiești, are 11 ani și visează să devină cântăreață. A început să cânte muzică ușoară, însă ulterior a trecut și la cea clasică. 

La prima sa apariție pe scena Românii au talent, Carina Veghiu a cântat dumnezeiește și a reușit să-l facă pe Andi Moisescu să apese butonul Golden Buzz

„Povestea e în felul următor. Din clipa în care a început să cânte, în primul rând m-a lovit timbrul, ai o atitudine care denotă așa o maturitate în fața căreia mă predau. Eu cred că tu meriți lucrul ăsta”, a spus Andi Moisescu atunci când a apăsat butonul auriu.

Prestația ei nu i-a cucerit doar pe cei din fața televizoarelor, ci și pe internauți. Momentul ei din audiții a ajuns rapid în trending pe YouTube. 

Carina nu moștenește talentul din familie. Mama ei este cosmeticiană, iar tatăl este polițist. Cel mai mare vis al Carinei este să devină o artistă de succes.

Tu alegi câștigătorul Românii au talent, sezonul 13! Dacă CARINA VEGHIU este favorita ta, voteaz-o online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 17 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni