• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 FINALA. Eduard Dragu, moment sublim pe scenă. ”Ești o încurajare pentru foarte multă lume”

Românii au talent 2023 FINALA. Eduard Dragu, moment sublim pe scenă. ”Ești o încurajare pentru foarte multă lume”

Un moment sublim la pian în marea finala Românii au talent! Eduard Dragu a primit ropote de aplauze pentru interpretarea sa emoționantă. 

Juriul a fost extrem de impresionat și a apreciat prestația lui Eduard Dragu. 

Andra: ”Dragu de Eduard a adus multă speranță, lumină și căldură”

Andi Moisescu: ”Îți mulțumim că ai venit să ne aduci atâta iubire și căldură”

Dragoș Bucur: ”Eu cred că sunt puțin de prisos cuvintele. Cred că ești o încurajare pentru foarte multă lume și eu sunt foarte mândru că te-am urmărit în seara asta”

„Întotdeauna am apreciat pianistul din tine. Tu ești un om extraordinar. Prin aparițiile tale tu dai multă speranță copiilor și părinților care trec prin aceleași greutăți, prin care ai trecut și tu”, i-a spus Andi Moisescu în semifinală. Publicul l-a votat pe Eduard și l-a trimis în marea finală.

Eduard Dragu a fost diagnosticat la un an şi nouă luni cu autism infantil. Pentru ca el să poată merge la şcoală fără însoţitor, alături de alţi copii de vârsta lui, a fost nevoie de şase ani de terapie neîntreruptă, şase ani de perseverenţă şi curaj din partea mamei lui şi a celor apropiaţi. 

Ca să îl scoată din lumea lui, mama i-a cumpărat lui Eduard un pian. În primele 4 luni, el nu a intrat deloc în camera cu pianul, apoi a început să cânte dintr-o dată piesele auzite prin casă.

Eduard are și o soră cu patru ani mai mare, Alexa Dragu, care a ajuns în semifinalele Vocea României. În copilărie, în vacanța de vară, Alexa stătea doar în casă şi avea grijă de fratele ei. Sora întotdeauna l-a apărat pe Eduard, care avea parte de mult bullying. Copiii îl batjocoreau și îi spărgeau mingea atunci când se jucau.

Tu alegi câștigătorul Românii au talent, sezonul 13! Dacă EDUARD DRAGU este favoritul tău, votează-l online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 22 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni