• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 FINALA. Olya și Valera, spectacol impresionant de acrobație: „Ați fost peste Golden Buzz”

Românii au talent 2023 FINALA. Olya și Valera, spectacol impresionant de acrobație: „Ați fost peste Golden Buzz”

Olya și Valera i-au ținut pe jurați cu sufletul la gură și au prezentat un spectacol impresionant de acrobație pe scena talentelor. Juriul a avut doar cuvinte de laudă pentru adolescenții din Ucraina.

Andi: „Emoția este un limbaj universal. Am văzut pur și simplu talent!”

Dragoș Bucur: „Habar nu aveți cât sunteți de frumoși! Lumea să vă voteze! E extraordinar ce ați făcut”

Mihai Bobonete: „Eu cred că voi în seara asta ați fost așa un fel de mesaj, a părut că în mijlocul războiului, voi ați adus pacea”

Andra: „Eu am apăsat Golden Bizz pentru ei, dar să știți că la fiecare etapă aș fi apăsat. Acum ați fost peste Golden Buzz. Sper ca oamenii de acasă să vă voteze” 

Olya și Valera vin din Ucraina, țară grav afectată de război. Copiii au găsit puterea de a-și continua antrenamentele de acrobație și au arătat o performanță inegalabilă la Românii au talent.

Copleșită de emoții, Andra le-a acordat Golden Buzz la audiții. Înainte să înceapă războiul, mergeau la circul „Jin Roh” din Herson. Aveau spectacole de 3-4 ori pe săptămână, apoi au fost nevoiți să se mute în alt oraș din Ucraina.

La un moment dat, Valera s-a mutat în Kiev, împreună cu mama sa, ca să-și poată continua antrenamentele. În ultima perioadă s-au întâlnit rar, doar ca să se pregătească pentru Românii au talent. 

Cel mai mare vis al copiilor este să se întoarcă acasă, iar în țara lor să fie pace. După momentul lor din audiții, plin de emoție, juriul cu greu a găsit cuvinte pentru a-și exprima uimirea și admirația. La fel s-a întâmplat și în semifinală, când au oferit o demonstrație de forță și curaj printr-un spectacol la înălțime

Tu alegi câștigătorul Românii au talent, sezonul 13! Dacă OLYA și VALERA sunt favoriții tăi, votează-i online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 24 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Cu experiența 360 powered by Vodafone EasyTech, poți urmări FINALA Românii au talent așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Poți face parte din magie din confortul casei tale sau de oriunde vrei tu. Totul este la doar un click distanță!

Te așteptăm pe https://www.protv.ro/romaniiautalent/vodafone360. Cu ajutorul unei camere 360, poți face un tur virtual al platoului Românii au talent și poți urmări prestația concurenților ca și cum ai fi în prima linie a scenei.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni