Românii au talent 2023 FINALA. Rareș Prisacariu, dialog emoționant cu Dumnezeu: „Sunt mic, dar înțeleg”

Autor: Alina Popa
Data: 12 Mai 2023

Rareș Prisacariu ne-a oferit un nou moment emoționant pe scena talentelor, în seara marii finale. Micuțul geniu i-a surprins și de această dată pe jurați și a ridicat publicul în picioare. Iată ce au spus jurații despre prestatația lui Rareș Prisacariu. 

Mihai Bobonete: „De fiecare dată când vii aici, am impresia că ai o forță din asta teribilă, din alte lumi. Pe mine efectiv mă descompui în părți mici aici. Cred că ești un orator cu desăvârșire. Cred că lumea are nevoie de un om ca tine! Eu cred că tu vei face viitorul să-și amintească cu mare plăcere de trecut. Bravo, felicitări!”

Andra: Ai răscolit în noi niște sentimente și niște gânduri pe care nu mă gândeam că le dețin. Ai spus că tu îl iubești pe Dumnezeu.. să știi că și el te iubește!”

Andi Moisescu: „Aici e vorba despre o forță cu totul aparte, pe care toți am simțit-o. Nu e o întâmplare că ne-am întâlnit cu tine aici la Românii au talent”.

Rareș Prisacariu a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea. Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

Băiețelul i-a cucerit pe jurați, dar și pe telespectatori încă de la preselecții. După monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent”, a spus atunci Pavel Bartoș. 

Tu alegi câștigătorul Românii au talent, sezonul 13! Dacă RAREȘ PRISACARIU este favoritul tău, votează-l online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 09 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies